Her flokkes boligjægerne om byttet

Med godt vejr og tusindvis af åbent hus-arrangementer var der gode muligheder for at få vist sit hus eller sin lejlighed frem i påsken.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Og selvom det er for tidligt at sige, om de mange fremvisninger rent faktisk får køberne til at skrive under, begynder der at tegne sig et billede af, hvor de var mest interesserede i at se på boliger.

Boligsiden Boliga.dk har undersøgt, hvor brugerne klikkede mest ivrigt på boligannoncerne i påsken, og vender man blikket mod hovedstadsregionen, er der især én bydel, som lægger sig klart i spidsen: Frederiksberg C.Her blev en boligannonce i gennemsnit vist 128 gange på Boliga, mens boligsælgerne på Østerbro kom op på 104 klik pr. bolig og Frederiksbergs (postnummer 2000) sælgere på tredjepladsen kunne registrere 91 klik pr. emne.

Lige uden for København har de boligsøgende især været interesserede i ejendomsmarkedet i Lyngby, ligesom Hellerup, Valby og Gentofte også hører til topscorerne. Til gengæld har byer som Skævinge, Skibby og Slangerup haft forholdmæssigt svært ved at trække interesserede boligkøbere til annoncerne i Region Hovedstaden.

Århus-forstæder i spidsen
Boliga-brugere, der har været på udkig efter et hus eller en lejlighed uden for hovedstadsområdet, har også koncentreret deres søgninger om de større byer.

I Region Midtjylland er det Århus-forstaden Risskov, der fører an i interessen med et gennemsnitligt besøgstal på 31 visninger pr. bolig.

Højberg og Aarhus C følger efter med 27 og 26 klik pr. udbudt emne, mens byer som Videbæk, Tørring og Tim har oplevet det færreste antal søgninger med blot to visninger pr. boligannonce i snit.

I Region Nordjylland topper Aalborg ifølge Boliga listen, mens Region Syddanmarks topscorer er Odense M og Rørvig med de mange sommerhuse overgår Roskilde som Region Sjællands topscorer.

Se hvor besøgt dit område har været i påsken:
Region Hovedstaden
Region Midtjylland
Region Nordjylland
Region Syddanmark
Region Sjælland

*Boliga har kun medtaget postdistrikter med 20 eller flere boliger. Tallene viser det gennemsnitlige antal visninger pr. boligannonce og dækker samtlige boligtyper med undtagelse af grunde.