Her findes landets billigste lejligheder

De billigste lejligheder i landet findes i Jylland, hvor man kan få tag over hovedet fra 165.000 kroner.

Struer er stedet, hvis man er på udkig efter en billig lejlighed. B&O's hjemby kan byde på lejligheder fra 165.000 kroner, viser tal fra Boligsiden.dk.

I dag koster de jyske ejerlejligheder omkring halvdelen af tilsvarende lejligheder i hovedstadsområdet.

De ti billigste lejligheder er ikke overraskende alle et-værelses lejligheder på cirka 40 kvm. De kan  i Struer, Randers, Hjørring, Grenaa og Vinderup købes for det halve af, hvad de koster i Københavns Kommune.

De lave priser hænger formentlig sammen med, at det tager tid at sælge en lille lejlighed for tiden. Det tager i gennemsnit på landsplan 240 dage, eller hvad der svarer til otte måneder at komme af med en étværelses lejlighed, skrive Ritzau på basis af nye tal fra boligportalen Boliga.dk.

Den korteste gennemsnitlige liggetid for lejligheder har landets toværelseslejligheder med 205 dage. Det er dog ikke kun ejere af små lejligheder, som skal være tålmodigt anlagt ved salg af bolig.

Boligejere i Viby nord for Århus med en treværelseslejlighed til salg skal i gennemsnit vente 487 dage på at lande en aftale med en ny køber.

Landets korteste liggetider på lejligheder, finder man i Århus eller København. I Århus Nord har treværelseslejligheder i gennemsnit været udbudt i 106 dage - den absolut bedste placering på listen, mens lejligheder i og omkring København dominerer de øvrige pladser.