Her får du Champagne-huse til buræg-priser

Der er langt fra skrald til luksus, og herfra er der endnu et stykke vej op til liebhaveri.

Rugholmvej, Vejen
Læs mere
Fold sammen

Men selvom den vej typisk går i retning af de eksklusive 29-postnumre i Nordsjælland - og traditionelt også kommer med ekstra nuller på til salg-skiltet - kan området ikke kalde sig helt enevældigt på det lækre marked.

Det skriver Boliga.dk.

Fra Hjørring til Faxe og fra Helsingør til Tønder findes der nemlig flere smukke ejendomme; nybyggede og eksklusive, ældre og herskabelige - med lige de features der skal til for at være det ekstra - og det endda til priser, som langt flere kan være med på.

Her er fem af de lækreste ejendomme til salg netop nu for under 2 millioner kr.

Rugholmvej, Vejen - 1.995.000 kr.

Ejendommen her ligger bare 20 minutter vest for Kolding omgivet af marker og skøn natur på en næsten 7.500 kvadratmeter stor grund.

Indendøre er der 334 kvadratmeter fordelt på et hovedhus og en nyere opført lejlighed.

Dertil kommer et stort isoleret hobbyrum, der i dag bruges til fitness, og så er der også plads til at holde husdyr - der er nemlig både bokse og græsfold.

Se huset her

Råstruphave, Gislev - 1.995.000 kr.

Råstruphave, Gislev Fold sammen
Læs mere

Denne herskabsejendom ligger på en knap 4.000 kvadratmeter stor grund på det sydlige Midtfyn.

Og det er ikke kun i haven, man får god plads. På den varme side af væggene er der nemlig intet mindre end 330 kvadratmeter at pakke flyttekasserne ud på.

Huset er forsynet med hall, pejsestue, køkken-alrum, smukke sildebensparketgulve og en indendørs pool.

Se huset her

Idskovvej, Dybvad - 798.000 kr.

Idskovvej, Dybvad Fold sammen
Læs mere

Mæglerfirmaet, der har denne rødstens-ejendom i nordjyske Dybvad til salg, kalder den 324 kvadratmeter store ejendom for "byens flotteste villa" - og det skyldes i særdeleshed de mange unikke detaljer, skriver Boliga.

Villaen fordeler sig på tre plan - hvor der bl.a. er en hall, køkken og tre stuer en suite i stueetagen, mens der på første sal er hele seks værelser og et badeværelse med kar.

Se huset her

Krøsbærvej 17-19, Brande - 1.885.000 kr.

Krøsbærvej 17-19, Brande Fold sammen
Læs mere

Denne store patriciervilla ligger på en dobbeltgrund i Brande mellem Herning og Billund - og her er der 322 kvadratmeter at komme efter.

De mange kvadratmeter er blandt andet brugt til et køkken, der ligger i direkte forbindelse med stuen og yderligere to stuer en suite.

På første salen er der soveværelser, ét med udgang til en altan, hvorfra der er udsigt over områdets natur.

Se huset her

Skamstrupvej 61, Skamstrup - 2.000.000 kr.

Skamstrupvej 61, Skamstrup Fold sammen
Læs mere

Denne store murermestervilla ligger i Skamtrup tæt på Holbæk og her får man 273 kvadratmeter bolig plus lidt ekstra, der ikke er registreret til beboelse, for pengene.

Huset er fuldstændig gennemrenoveret og har to indgange - så der enten kan bo to familier eller være plads til eksempelvis en hjemmearbejdsplads.

Huset ligger tæt på naturen på en 930 kvadratmeter stor grund.

Se huset her