Her får du boliger til spotpriser

Der er ingen grund til at fortvivle på grund af de stigende boligpriser.

På Nørrebro koster det ifølge Boliga 440.000 kr. for en kælderlejlighed, og i København S koster den billigste lejlighed 775.000 kr., men så skal man heller ikke regne med at indlogere hele familien, da boligen blot breder sig ud over 26 kvadratmeter. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

Rundt om i landet er der masser af billige huse og ejerlejligheder til salg, og det er uanset hvor i landet man er på udkig efter et nyt hjem - dog med enkelte undtagelser i hovedstadsområdet.

Boliga har fundet de billigste villaer og ejerlejligheder i samtlige danske postdistrikter, og det bliver ikke billigere end i Nakskov på Lolland, hvor man kan slippe med at betale 85.000 kr. for et hus på 109 kvadratmeter og en grund på 854 kvadratmeter.

Men så skal man til gengæld regne med at lægge lidt knofedt i at sætte det i stand.

Også på solskinsøen Bornholm kan man blive boligejer for under 100.000 kr., hvis man køber øens billigste hus, der ligger i klippebyen Gudhjem. Det  koster blot 98.000 kr., ligesom der i Snedsted i Thys, Nysted på Lolland og Augustenborg på Als kan handles villa for under 100.000 kr.

Ryddet på discounthylden

De mest populære områder er som regel også de dyreste, og selvom prisniveauet i hovedstadsområdet er væsentligt højere end på landet, er der stadig mulighed for at gøre et relativt prisdygtigt køb.

I Holte nord for København kan man nøjes med 2,6 mio. kr. for 150 kvadratmeter villa, mens man både i Hellerup, Rungsted og Lyngby kan slippe med at betale under tre mio. kr. for et hus.

Vil man bo i villa i de absolutte topområder, Frederiksberg C, Skodsborg og Klampenborg, er der til gengæld helt ryddet på discounthylden.
Den billigste villa i Frederiksberg C er således udbudt til 7,3 mio. kr., mens Skodsborgs og Klampenborgs dyreste huse koster henholdsvis 5,5 og 4,7 mio. kr.

440.000 kr. på Nørrebro

På lejlighedsmarkedet er priserne i København og Aarhus efterhånden ved at være på niveauet før finanskrisen, men det kan stadig lade sig gøre at finde en bolig til under en million kroner.

På Nørrebro koster det ifølge Boliga 440.000 kr. for en kælderlejlighed, og i København S koster den billigste lejlighed 775.000 kr., men så skal man heller ikke regne med at indlogere hele familien, da boligen blot breder sig ud over 26 kvadratmeter.

Vil man bo i det indre København lyder det billigste bud på 1,7 mio.

Se listen over de billigste boliger i din by: