Her er Jyllands dyreste villa

Liebhavere på jagt efter den helt rigtige bolig bør måske lægge vejen forbi Jørgasvej ved Vejle Fjord.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sidste weekend blev en kæmpe luksusvilla ud til vandet udbudt til svimlende 42 millioner kroner, og dermed tangerer prisen den hidtidige prisrekord på Vejles ejendomsmarked, der blev sat med udbuddet af en ejendom på Strandvejen i juni 2011, ligesom huset også indskriver sig i top tre over de dyrest udbudte villaer i Jylland nogensinde.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Rekorden over de dyrest udbudte villaer i Jylland indehaves stadig af en villa i Risskov, som den århusianske erhvervsmand og milliardær Ib Nymark Hegelund satte til salg i november 2011 for 50 millioner kroner – dog uden at få den solgt.


Jyllands nye nummer 1 er ifølge ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff, der varetager salget af huset, bygget i 2010 og udmærker sig blandt andet ved et boligareal på 436 kvadratmeter i første række til Vejle Fjord, flere terrasser, en kælder på 287 kvadratmeter, elevator, en grund på 1.703 kvadratmeter og et orangeri.

Selvom villaen bliver solgt til udbudsprisen, kommer den ikke til at sætte rekord på listen over de dyreste hushandler i Jylland.

Den blev sat i 2006 med købet af et pragtpalæ på Selsbjergvej i Vejle.

Dengang blev de 15 værelser, tre badeværelser, 681 boligkvadratmeter og en grund på over 22.000 kvadratmeter ifølge Boliga solgt for 45 millioner kroner.

Se flere billeder af den 42 mio. kr. dyre villa her.