Her er fem landejendomme til kup-priser

Boliga har fundet fem landejendomme til under 500.000 kr. Ejendommen på billedet ligger i Åbøl og koster 475.000 kr. Foto: Mikkelsens Ejendomskontor I/S Fold sammen
Læs mere

For nogen er det storbylivet med kaffedates, bybiler, naboer både oppe, nede og til siderne og storbystemningen, der trækker.

For andre er det mere den friske luft på landet, en noget mere behørig afstand til naboerne og plads til at holde selv store husdyr, der er drømmen.

Men hvad end du er til det ene eller det andet, kan alle disse ejendomme sikkert få dig til at tælle nullerne en ekstra forundret gang.

Her får du nemlig hundredevis af kvadratmeter og store grunde til de samme priser, som du cirka kan få en kvart toværelses på Københavns broer for. Det skriver boligsiden Boliga.

Fem landejendomme til under 500.000 kroner:

Østergade 53, Gedsted - 499.000 kr.

Østergade, Gedsted - Foto: John Frandsen Aars Fold sammen
Læs mere

Denne lystejendom ligger i Gedsted tæt på Limfjorden. Her får man  159 kvadratmeter bolig og en grund på næsten 4,6 hektar.

Stuehuset rummer blandt andet en vinkelstue og et køkken med spiseplads. Huset trænger dog, ifølge mæglerens salgsannonce, til en kærlig hånd.

Se ejendommen her

Vestermarksvej 32, Åbøl - 475.000 kr.

Vestermarksvej, Åbøl - Foto: Mikkelsens Ejendomskontor I/S Fold sammen
Læs mere

Denne ejendom er opført helt tilbage i 1875 og rummer blandt andet en bolig med 161 kvadratmeter og en staldbygning, der er godt hundrede kvadratmeter større.

Huset ligger på en 9.150 kvadratmeter stor grund, hvorpå der er anlagt have og gårdsplads.

Se ejendommen her

Tykhøjetvej 63, Smidstrup - 395.000 kr.

Tykhøjetvej, Smidstrup - Foto: RealMæglerne Maiken Nørtoft Fold sammen
Læs mere

Denne ejendom er ifølge mægleren et perfekt projekt til gør-det-selv-folket: Stuehuset trænger nemlig til en gennemgribende renovering.

For de knap 400.000 kroner får man her en villa på beskedne 90 kvadratmeter, der dog ligger på en hele 12.000 kvadratmeter stor grund cirka 10 kilometer fra Give.

Se ejendommen her

Stratvej 16, Bramming - 298.000 kr.

Også her skal ærmerne smøges op - der er nemlig tale om et håndværkertilbud i »meget dårlig stand« på 128 kvadratmeter.

Ejendommen ligger i den lille Esbjerg-forstad Bramming, og på den 1,5 hektar store grund er der desuden udbygninger og skøn natur.

Se ejendommen her

Jebjergvej 15, Svoldrup - 295.000 kr.

Jebjergvej 15, Svoldrup - Foto: Mæglerfirma Asger Larsen Fold sammen
Læs mere

Denne nedlagte landbrugsejendoms stuehus er ifølge mæglerens salgsopstilling til nedrivning, hvis man da ikke har mod på at totalrenovere kvadratmeterne.

For de knap 300.000 kroner får man desuden flere udhuse, ét der tidligere har været brugt til beboelse, og en stor grund med egen sø og en lille skov som nabo.

Se ejendommen her.