Her er der rift om boligerne

Er du ved at sælge en ejerlejlighed, en andelslejlighed eller et hus i hovedstaden, behøver du ikke gøre særligt opmærksom på dig selv.

Er du ved at sælge en ejerlejlighed, en andelslejlighed eller et hus i hovedstaden, behøver du ikke gøre særligt opmærksom på dig selv. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En ny statistik over Boliga-brugernes søgemønstre viser nemlig, at visninger af annoncer i københavnsområdet suverænt topper listerne over de mest besøgte postnumre.

I forhold til sidste år på samme tid er antallet af klik pr. annonce visse steder fordoblet, og især to postnumre scorer højt på listen.

I København Ø har andelsboligannoncerne og husannoncerne i snit opnået henholdsvis 621 og 421 visninger i januar, mens ejerlejlighederne på Frederiksberg C topper kategorien med 303 visninger i snit.

I takt med prisstigningerne på ejerlejligheder i de større byer, er andelsboligerne, der typisk koster betydeligt mindre, blevet brandvarme.

Det seneste år er udbuddet af andelsboliger i Region Hovedstaden faldet med 60 procent, og i flere postnumre er antallet af udbudte andelslejligheder under 30 stk.

Aarhus C i top
Bevæger man sig udenfor hovedstadsområdet, er boligsøgningsaktiviteten på andelsboliger størst i Roskilde.

Her har hvert emne i snit opnået 95 visninger, mens andelsboligerne i Aarhus C troner højest i Jylland med 55 klik pr. bolig.

Aarhus C topper også listen over de mest populære jyske steder at se efter ejerlejligheder og huse,

Én visning i snit
Mens der er masser af aktivitet i de store byer, er interessen blandt Boliga-brugerne til at overskue i byer som Ranum i Himmerland  og Blokhus i Vendsyssel.

I førstnævnte tilfælde har husannoncerne fået blot ét klik i gennemsnit, mens lejlighedssælgerne i Blokhus har fået samme antal visninger af deres lejlighedsannoncer.

Sæby i Vendsyssel har genereret det mindste antal klik pr. bolig på andelsmarkedet med fire visninger i snit.

Se hvor populært det er at søge efter boliger i dit postnummer:

Villaer/rækkehuse
Ejerlejligheder
Andelsboliger