Her er de største prisfald på sommerhuse

Samlet skæres der mindre af udbudspriserne end tidligere. Men der er stadig boliger på markedet, der er sat massivt ned i pris. Se de største prisfald her.

1. Det største prisfald på et sommerhus findes i Kongsnæs ved Stubbekøbing og er på 63 procent. Dermed koster huset 875.000 kroner efter 823 dage på markedet. Det nye hus sælges som råhus og er et af 16 sommerhuse, som bygges med udsigt til Grønsund og den uberørte natur på Møn.

2. I Gniben på Sjællands Odde er dette sommerhus faldet 56 procent til 795.000 kroner efter 564 dage på markedet. Det ligger i 2. række fra vandet og med kig ud over det. Huset har to værelser med i alt tre sengepladser foruden et lille gæsteværelse med 2 sengepladser.

3. På østsiden af Fyn i Nyborg er prisen præcis halveret til 375.000 kroner for dette 33 kvm. sommerhus fra 1952. Det har været på markedet i 544 dage og ligger tæt på Storebælt. Husets stand er ifølge mægleren, så det skal enten totalrenoveres eller rives ned.

4. I det mondæne Hornbæk på Sjællands nordkyst er prisen også halveret på dette sommerhus til 2.250.000 kroner. Det ligger på sydsiden af Hornbæk Plantage og har oprindeligt fungeret som jagthytte. Det har været til salg i 789 dage.

5. På Kystvejen ved Strøby med udsigt til Køge på den anden side af bugten er prisen sat 49 procent ned til to runde millioner kroner på dette sommerhus på 70 kvm. og tre soveværelser. Det er bygget i 1962 på en grund med store højdeforskelle som giver udsigten over Køge Bugt.

Her er de største prisfald på lejligheder

Her er de største prisfald på villaer