Her er de mest sete boliger i 2013

Sportsstjerners og andre kendissers boliger topper listen over de mest sete ejendomme til salg.

Foto: Claus Bech. TV-værten Jes Dorph Petersens lejlighed i Hellerup er blandt mest klikkede boliger på mæglernes hjemmesider.
Læs mere
Fold sammen

Kolding er normalt ikke en by, der ligger højest i statistikkerne over mest kliksugende annoncer, men i første halvår af 2013 slår en villa på Fjordvej i den sydjyske by alle de andre.

Boligportalen Boliga.dk har fundet de mest populære boligannoncer i år, og helt i toppen af listen ligger den 113 kvadratmeter store villa, der uden tvivl har modtaget størstedelen af klikkene på grund af dens beboer - tidligere håndboldspiller Lars Christiansen.

Indtil videre har over 36.000 Boliga-brugere lagt vejen forbi annoncen, og dermed må Daniel Aggers Strandvejsvilla i Hvidovre nøjes med andenpladsen med lidt over 31.000 besøg.

Toppen af listen er domineret af boliger, som er ejet af kendte danskere, med TV3-værten Jes Dorph-Petersens Hellerup-lejlighed på tredjepladsen og en række danskere med varierende kendis-faktor på de efterfølgende pladser.

Som altid trækker landets dyreste boliger masser af interesse, og det er også tilfældet i år, hvor annoncen for Danmarks ubestridt dyreste villa på Taarbæk Strandvej med en pris på 77,9 mio. kr. har modtaget over 22.000 klik, mens en af landets dyreste lejligheder på Strandgade i København har lokket 7.000 brugere forbi annoncen.

Bevæger man sig ud i de enkelte regioner, er det også boliger med historier lidt ud over det sædvanlige, som trækker brugere til.

Region Sjællands mest klikkede boligannonce er således for en landejendom, der tidligere var ejet af søhelten Tordenskjold, mens Region Midtjyllands mest besøgte boligannonce er for enzym-milliardæren Ib Nymark Hegelunds pragtvilla i Risskov.

I Region Nordjylland er det den tidligere fodboldspiller Harald Nielsens sommerhus, der har trukket flest besøgende til.

Se de mest besøgte boligannoncer på landsplan i 2013.

Se de mest besøgte boligannoncer i din region:

Region Hovedstaden

Region Midtjylland

Region Nordjylland

Region Sjælland

Region Syddanmark.