Her er Danmarks dyreste lejligheder

Havudsigt er et fællestræk for de fleste af de dyreste lejliegheder til salg i Danmark lige nu.

Foto: Home

Z-huset, (Type T), 8000 Århus C

Med en beliggenhed i centrum af Århus, men med direkte udsigt til både skov og hav må projketbyggeriet Z-huset betegnes som noget af det mest attraktive byggeri, man kan få fingre i, når man vil bo i byen. Byggeriet, der er skal stå færdigt i 2011, er bygget i ti etager i en Z-form, der skal sikre at hver emkelt lejlighed får mest muligt både lys og udsigt.
Denne lejlighed er byggeriets dyreste. De 265 m2 er fordelt på seks værelser, og lejligheden ligger helt oppe på niende sal, hvilket skulle sikre et flot vue ud over byen, skoven og havet.
Den største hage ved herligheden: En udbudspris på 22 millioner kroner.

Tuborg Boulevard, 2900 Hellerup

Denne lejlghed ligger med gavlen direkte ud mod Øresund og bliver alene af den grund til en af de mest interessante i området omkring Tuborg Havn.
Lejligheden er 213 m2 stor og er derudover udstyret med to altaner. De 213 m2 fordeler sig på seks værelser, hvor tre er soveværelser og tre er stuer en suite. Alle værelser er med vinduer fra gulv til loft.
Udbudsprisen er 21,5 millioner kroner.

Tuborg Havnepark, 2900 Hellerup

"Velkommen i Bolighimlen - Penthouse 193 kvm - unik udsigt - fantastisk oplevelse - livsbekræftende - paradis." 
Sådan skriver mægleren om denne lejlighed, der ligger i Tuborg Havn. De 193 m2 er fordelt på tre værelser og en entre. Dertil kommer to altaner med direkte udsyn til Øresund. Og udsigten er god, hvis man skal tro mægler:
"Forestil dig at sidde på den 70 kvm store tagterrasse med en kop kaffe eller en god middag og samtidig nyde synet ud over Øresund op langs kysten. Dit blik fanger Hellerup Havn..."
Ja, forestil dig det: Prisen er 21 millioner kroner

Z-huset, (Type R), 8000 Århus C

Endnu en lejlighed fra projektbyggeriet Z-huset i Århus. Forskellen mellem denne lejlighed og Danmarks dyreste er, at hyblen her kun er 247 m2, som er fordelt på fem værelser.

Værkmestergade, 8000 Århus C
"Hvem vil ikke gerne falde i søvn højt svævende over Århus’ lyshav, vågne op, liste ud i sit åbne, moderne køkken og se solen glitre over Århusbugten og havnen, mens man drikker dagens første kop kaffe – måske på den overdækkede altan?"
Sådan skriver mægler om denne treværelses lejlighed, der ligger et minut fra Århus banegård. Lejligheden er 163 m2 og bygget i 2004. I en dansk kontekst er lejligheden unik, da den ligger helt på 17. etage, og derfor giver et helt frit udsyn ud over Århus by og Århus Bugt.
Prisen er 17,5 millioner kroner.

Brejning Strand, 7080 Børkop
Disse lejligheder ligger direkte ud til Vejle fjord i en stor ældre ejendom. Der ikke bopælspligt i lejligheden, som også kan sælges sammen med en erhvervsdel. Lejligheden er nyindrettet i eksklusive materialer, og har blandt andet walk in closet.

Der medfølger tre garager med elporte, samt en bådplads i havnen.
Lejligheden koster 17 millioner kroner

Tuborg Sundpark, 2900 Hellerup
"Tuborg Sundpark - Nyd middagen på altanen og se samtidig på sejlerlivet på Øresund."
Lejligheden er på fire værelser fordelt over 162 m2. Der er store vinduer med direkte udsigt til Øresund.
Det ene værelse er bygget om til walk in closet, og soveværelser har har skabe fra gulv til loft, så der skulle ikke være problemer med at få plads til habitterne.
Der er mulighed for at udfolde sin gastronomiske side i et Lifa Køkken designet af Jacob Jensen Design med sorte blanke fronter.
Lejligheden er udbudt til 16.75 million kroner.

A N Hansens Allé, 2900 Hellerup
Denne villalejlighed ligger i en villa fra 1911 kun to husrækker fra Øresund. Hele lejligheden er gennemrenoveret, så de 252 m2 fremstår fra sin bedste side. Blandt de mange pæne ting, der kan siges om lejligheden, må det fremhæves, at der er flere altaner med udsigt til Øresund, som bare ligger 75 meter væk. På den ene altan kan man endda ligge i det udendøres boblebad og kigge ned på vandet.
Der er i alt fem værelser i lejligheden, hvor der også er adgang til have.
Prisen er 16,5 millioner kroner.

Tuborg Havnepark, 2900 Hellerup
Endnu en lejlighed i Tuborg Havn er havnet på listen over Danmarks dyreste. Denne lejlighed ligger nederst i havnen med en kanal lige til hoveddøren.
Lejligheden er på 158 m2 og fordelt på 4 værelser. Lejligheden har to altaner med udsigt til vandet. Der er mulighed for at købe plads til sin båd i havnen.
Den koster 15.9 millioner kroner

Z-huset, (Type Q), 8000 Århus C

Den sidste lejlighed på listen er også en del af projektbyggeriet Z-huset, som skal stå færdigt i 2011.

Denne lejlighed kommer til at ligge på 8. sal med udsyn over Århus, skov og hav.
Lejligheden er på 239 m2 fordelt over fem værelser
Den kan erhverves for 15 millioner kroner.