Her er årets største lejlighedshandel

Med en udbudspris på 27,5 millioner kroner satte en lejlighed på Nicolai Egtveds Gade på Christianshavn sidste år rekord som den dyreste lejlighed nogensinde på det danske marked.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Boligen blev udbudt af ejendomsmægleren Siesbye Kapsch i april 2014 og solgt i februar i år, men først nu er salgsprisen blevet tinglyst, og selvom der blev givet et pænt nedslag i prisen, ryger handlen alligevel ind som den hidtil største på lejlighedsmarkedet i år.

Det skriver boligsiden Boliga.dk

Ifølge tingbogen måtte køberen af med 20.650.000 kr. for at få adgang til de 320 kvadratmeter bolig, tre store tagterrasser på samlet set 200 kvadratmeter, udsigt over de københavnske spir, tre badeværelser og walk-in closet.

Rekorden står stadig

Trods den høje pris er det ikke lykkes at slå salgsrekorden på ejerlejlighedsmarkedet, som blev sat i 2008.
Her blev en 219 kvadratmeter stor penthouselejlighed solgt i Tuborg Havnepark i Hellerup for 24.650.000 kr.
Tuborg-området har i øvrigt lagt tungt ud i år. I februar blev en 218 kvadratmeter stor lejlighed solgt for 18 millioner kroner, og det er første gang i syv år, at en bolig i den prisklasse er blevet afsat i det mondæne område.

Ny nummer ét

Rekordsalget i 2008 kan meget vel stå for fald, når og hvis øjeblikkets pt. dyreste udbudte ejerlejlighed bliver solgt.
Boligen, der endnu ikke er færdigbygget, blev ifølge Boliga sat til salg i april for den nette sum af 30 millioner kroner og skubbede dermed lejligheden på Nicolai Egtveds Gade ned på en andenplads over de dyrest udbudte lejligheder nogensinde på det danske boligmarked.

Se billeder af den dyre lejlighed på Christianshavn her

Se billeder af Danmarks pt. dyrest udbudte lejlighed her