Helmigs lynsalg: Så meget fik Aarhus-parret for luksuslejligheden

Arkivfoto. Så meget fik aarhus-parret for luksuslejligheden Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han er manden bag soundtracket til mange danskeres ungdomsår. Men ganske som beliggenheden på Strandvejen aldrig går af mode, så er Thomas Helmig heller aldrig forsvundet helt derud i glemslen, hvor man skal stå og banke på.

Senest har sangeren med succes optrådt på sommerfestivaler som Tinderbox i Odense og Northside i Aarhus. Men om det var udsigten til at kunne synge i det samme brusebad som Helmig, der fik køberen til at slå til og købe hans lejlighed efter blot fem dage til salg, kan man kun gisne om.

Ikke desto mindre måtte den nye ejer betale lige præcis det, som Helmig og Renée Toft Simonsen forventede at få: 13 mio. kr. var luksuslejligheden i Aarhus udbudt til - og 13 mio. kr. blev luksuslejligheden i Aarhus solgt for, viser det netop tinglyste salg ifølge Boliga Kendte.

Sangeren og psykologen har dermed sat et definitivt punktum for livet på Strandvejen i Aarhus, og de 332 kvadratmeter skal pyntes med nye malerier, møbler og minder.

Hjørnetårn og altan

Lejligheden ligger centralt i midtbyen nær Skanseparken og Jægergårdsgade. Men skulle de nye købere have mere lyst til at betragte livet i Aarhus fra deres nye residens, er det både muligt fra en altan og en tagterrasse.

Hvis de da ikke foretrækker at blive inden døre og nyde deres nye stue, der ligger i et hjørnetårn. Ligesom der er flere værelser og et køkken-alrum, som af mægleren bag salget, Lokalt Liebhaveri, blev betegnet som »leverum«.

Om Thomas Helmig og familien fortsat skal lukke deres øjne i Aarhus, er uvist. Den nu solgte lejlighed har været deres i lige knap fem år, men skulle savnet blive for stort, kan de glæde sig over, at de ifølge Boliga Kendte har fået en pæn fortjeneste med fra salget. De købte den selv for 6.750.000 kr. i 2012.