Hav, mark og skov: Er dette landets bedste bolig-udsigter?

Øst, vest, nord, syd. Danmark har masser af villaer med udsigter, der kan tage pusten fra de fleste.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis der er mere nedslidt carport end havskum og himmel over din udsigt, er det måske tid til at ringe efter en flyttevogn med mandskab. For rundt i det danske land ligger der boliger med udsigter, som ikke bare siger spar to - de tager hele stikket hjem.

Så hvad enten man er til brusende bølger, grønne enge eller frodig skov, er der rig mulighed for at finde den helt perfekte udsigtspost, uden man behøver forlade sin nye matrikel.Boliga har her samlet et udpluk boliger med en udsigt, der alle kandiderer til at være landets - måske - bedste.


6. Halsvej i Bogense. 1.195.000 kr.

Det er beliggenheden, der gør det. Huset her ligger direkte ud til vandkanten mod nord, mens der fra den anden side er udsyn over markerne.

Før man kan flytte ind, vil selve bygningen skulle istandsættes, hvis ikke man foretrækker at bygge nyt. Boligen kan både benyttes som helårs- eller fritidsbolig alt efter ens behov.

Her kan du se villaen i Bogense

5. Sandnæshagevej i Frøstrup. 2.195.000 kr.

Få meter fra stranden ligger dette 189 kvadratmeter store hus, der også kan benyttes som sommerhus. Du behøver ikke frygte naboer med byggeplaner. Fra huset er der nemlig fredede arealer op mod Bulbjerg Klit.


Hvis badevandet er koldt, kan man efter sin morgendukkert lune sig i saunaen - eller bare tage svømmeturen i husets pool. Der er blandt andet køkken-alrum i åben forbindelse med stue og flere værelser.

Her kan du se villaen i Frøstrup

4. By-Lyngen i Græsted. 2.395.000 kr.

Denne nordsjællandske villa har udsigt over mark og enge. Langs husets øverste etage er der en lang terrasse, hvorfra udsigten kan nydes.

Boligen er på 200 kvadratmeter, og der er blandt andet fire værelser, bryggers og en carport med tilknyttet anneks.

Her kan du se villaen i Græsted

3. Skodsborg Strandvej i Skodsborg. 3.300.000 kr.

Det er også nord for hovedstaden denne lejlighed ligger. Hele bygningen blev renoveret i 2007, og derfor er boligen opdateret efter nutidens behov.Boligens 76 kvadratmeter plus overtage indeholder køkken-alrum, stue og flere værelser - og der er udsigt til Øresund fra dem alle.

Her kan du se andelslejligheden i Skodsborg

2. Hostrupsgade i Silkeborg. 3.995.000 kr.

I Silkeborg ligger denne villalejlighed på en grund direkte ned til Silkeborg Langsø. Udsigten kan nydes fra den store terrasse og fra 'udsigtsstuen' med vinduer fra gulv til loft.

Lejligheden er i to plan, og den er på 120 kvadratmeter plus kælderetagen i samme størrelse. Desuden er der sauna til det ene badeværelse.

Her kan du se villalejligheden i Silkeborg

1. Lejrvej i Værløse. 8.500.000 kr.

I den københavnske forstad Værløse er denne nyopførte, arkitekttegnede villa til salg. Fra træterrassen er der en grøn udsigt, ligesom der er store vinduer i selve ejendommen.

Boligen er på 190 kvadratmeter. Der er fire værelser, to badeværelser og så et stort lokale, der både rummer køkken-alrummet og stuen.

Her kan du se villaen i Værløse