Har du en pengetank som von And? Her er Danmarks dyreste villaer

Langs den nordsjællandske kyst - og for en enkelt vedkommende i Midtjylland - ligger der eksklusive villaer med et prisskilt, der kræver en polstret bankbog.

Foto: Kristian Lutzau Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skyhøje priser i kombination med det ypperste luksus på landets dyreste adresser giver villaer, der koster mere, end de fleste tjener på et helt liv.

I liebhavermæglernes kartoteker finder man eksklusive boliger til kræsne købere. Typisk ligger de langs den nordsjællandske kyst, men også en enkelt jysk ejendom har fundet vej til den eksklusive top ti over de dyrest udbudte villaer i landet, skriver boligsiden Boliga.

Så lad dig drømme væk til et luksusliv i liebhavervillaer, der forvandler enhver boligdrøm til virkelighed.

Her har Boliga samlet Danmarks ti dyreste villaer.

1. Vedbæk Strandvej 344, 2950 Vedbæk

Foto af: Søren Heilesen Fold sammen
Læs mere

Udsigt og adgang til Øresund. Det er næsten selvskrevet, at der er rigeligt luksuriøse bekvemmeligheder i denne villa, der er den dyrest udbudte i Danmark. Den nuværende ejer har gennemført en omfattende renovering og udbygning, så ejendommen i dag blandt andet har en overdækket terrasse, opvarmet svømmepøl og garage med plads til tre biler.

Pris: 65.000.000 kr.

Her kan du se Danmarks dyreste villa

2. Ved Stranden 12, 1061 København K

Foto: Geisler Rønne Fold sammen
Læs mere

Danmarks dyreste byhus. Og det næstdyreste i Danmark. I det centrale København er der mulighed for at købe en hel bygning, der er indrettet som en 4-etagers bolig plus kælder. Boligens 283 kvadratmeter er fredet, og der er elevator, et tocifret antal værelser, to køkkener, stuk og højt til loftet. Og udsigten er der ikke mange andre, der har. Der er nemlig frit udsyn til Christiansborg.

Pris: 45.000.000 kr.

Her kan du se byhuset

3. Vedbæk Strandvej 316, 2950 Vedbæk

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Denne 659 kvadratmeter store liebhavervilla byder også på pool - men af den indendørs slags. Desuden er træningscenter og tennisbane blot et par af herlighederne ved boligen, der har panoramaudsigt til Øresund.

Pris: 44.000.000 kr.

Her kan du se villaen

4. Skodsborg Strandvej 182, 2942 Skodsborg

Foto: Home Fold sammen
Læs mere

På en 2626 kvadratmeter stor grund direkte ud til Øresund ligger denne hvide villa. Byggeåret hedder 1895, men den er opdateret til 2016-standard med fx varme i alle gulve. Der er tennisbane, vinkælder, en terrasse på hele 100 kvadratmeter ved huset og så en mindre terrasse ved vandet.

Pris: 42.000.000 kr.

Her kan du se villaen

5. Vedbæk Strandvej 462, 2950 Vedbæk

Foto: Kristian Lutzau Fold sammen
Læs mere

Fodboldinteresserede vil nok få hjertebanken ved tanken om at flytte ind i dette hus. Ejerne er fodbold-legenden Michael Laudrup og hans kone Siw, der købte strandvejsgrunden i 1994, udstykkede den i to og byggede det hus, der nu er til salg. Her er opholdsstue med gaspejs, et køkken-alrum på størrelse med en 2-værelseslejlighed og flere terrasser.

Pris: 39.000.000 kr.

Her kan du se villaen

6. Ryvangs Allé 54, 2900 Hellerup

Foto: Dansk Boligformidling Fold sammen
Læs mere

"Et markant herskabspalæ i ambassadekvarteret". Sådan lyder det fra mægleren om denne ejendom, der er blandet erhverv og bolig. Der er hele 756 kvadratmeter i ejendommen plus en kælder og et anneks. Der er en stor hall, flere kontorer og fitnessrum i den klassiske bolig.

Pris: 36.500.000 kr.

Her kan du se villaen

7. Dronninggårds Alle 106, 2840 Holte

Foto: Home Fold sammen
Læs mere

Holte-villaen her ligger ud til Furesø, og der er egen bade- og bådebro. Ifølge mægleren er der tale om en af de mest attraktive beliggenheder. Med et boligareal på 426 kvadratmeter plus kælder er der masser af plads, som blandt andet indeholder flere store stuer, bibliotek og walk-in skab.

Pris: 35.000.000 kr.

Her kan du se villaen

8. Lystruphavevej 7, 8600 Silkeborg

Lidt udenfor Silkeborg finder man den eneste jyske ejendom på listen. Huset, der blev bygget for 110 år siden, er på 655 kvadratmeter. Der er et tårn og flere terrasser på ejendommen, ligesom der indendørs er stuklofter, sildebensparket og stenbelagte gulve.

Pris: 34.900.000 kr.

Her kan du se villaen

9. Skodsborg Strandvej 258C, 2942 Skodsborg

Foto: Home Fold sammen
Læs mere

Hele 444 kvadratmeter at boltre sig på, hvoraf 132 er kælder, vil en eventuel køber kunne se frem til her. På terrassen er der blandt andet jacuzzi og fri udsigt til Øresund. Her er ægte liebhaveri som sildebens-parketgulve, stuk og en hall.

Pris: 32.990.000 kr.

Her kan du se villaen

10. Hambros Alle 11, 2900 Hellerup

Foto: Kristian Lutzau Fold sammen
Læs mere

På en af landet mest eksklusive adresser, Hambros Allé, finder man denne hvide villa med sort tegltag. Der er hall, spisekøkken og en glasstue i forskudt plan med en gennemgående pejs.  På de øvre etager er der en stor forældreafdeling og flere børneværelser.

Pris: 32.000.000 kr.

Her kan du se villaen