Har du altid følt dig som en ridder? Køb din egen borg

Det er nok de færreste, der har brug for at bosætte sig i et forsvarsværk som en borg.

Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen. Fold sammen
Læs mere

I dag er den helt afgørende strategiske placering byttet ud med ønsket om en beliggenhed tæt på skole, arbejde og indkøbsmuligheder.

Voldene er blevet forenklet til hegn, så dyr og børn ikke stikker af - og det nærmeste vi kommer på skydeskår anno 2017  er nok dørspionen, der mere er et værn mod uvedkommende gæster end fremmede magter.

Men bliver parcelhus-Danmark en anelse for kedeligt, og er en af de få tilbageværende borge ikke helt indenfor rækkevidde. Tøv da ikke.

I Aalborg-ejendommen her fra 1912 mødes den middelalderlige byggestil nemlig på ganske utraditionel vis med det 21. århundredes fornødenheder.

Ejendommen, der i salgsmaterialet står anført som en villa, er nemlig både forsynet med et borgtårn og en barokhave, et køkken-alrum og et moderne spa-badeværelse.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Pris-vinder

Huset, der er 303 kvadratmeter stort, er til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen for 7.495.000 kr.

For det beløb får man således adgang til de i alt over 500 indendørs kvadratmeter og muligheden for at nikke ja, hvis huset bliver genkendt af besøgende og forbipasserende.

Synes du, at ejendommen, der i lokale folkemunde går under navnet Villa Varden, virker bekendt?

Ja - så er det nok fordi, den både er blevet belønnet med Nykredits Boligpris, og så har haven været vist i DRs Drømmehaver, oplyser mægleren i salgsmaterialet.

Prisen på borgen er justeret en anelse ned, siden ejendommen kom på markedet, og dermed placerer kvadratmeterprisen sig lige op ad den gennemsnitlige udbudspris i området, der ifølge Boliga.dk lyder på cirka 25.000 kr. pr. kvadratmeter.

Se alle flere billeder af Villa Varden her

Se salgsannoncen her