Har du 68 millioner? Her er Danmarks dyreste huse

Er du som de fleste andre boligsøgende, er det nok ikke en diskussion om, hvorvidt du har råd til at købe nyt hus for 40 eller for 68 millioner kroner, du har haft med din bankdame.

1. Nybrovej 395, Kongens Lyngby Fold sammen
Læs mere
Foto: Home Charlottenlund

Men ikke desto mindre bliver der hvert år handlet indtil flere huse i den absolutte top-elite. Det er handler, hvor forhandlingsafslaget er større, end de fleste af os betaler for et helt hus, og hvor de månedlige udgifter snildt kan komme op over en gennemsnitlig månedsløn.

I år er den dyreste villa-handel salget af et 659 kvadratmeter stort palæ helt ud til Øresund i Vedbæk, Nordsjælland. Huset endte med at blive solgt for 40 millioner kr.

Mens der sidste år blev sat årsrekord med handlen af et Øresunds-hus i Klampenborg til 65 millioner kroner.

Det skriver Boliga.

Både sidste års og dette års dyreste handler kan dog endnu slås, hvis du er klar med 68 millioner kroner. Det er nemlig, hvad Danmarks pt dyreste hus koster.

Her kan du se landets for øjeblikket dyrest udbudte huse på Boliga:

5. Klampenborgvej 37, Klampenborg

5. Klampenborgvej 37, Klampenborg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Borg & Partner.

Investerer man i huset her, er der 464 kvadratmeter bolig, som blandt andet fordeler sig på en stor hall, en opholdsstue, et stort køkken-alrum, master bedroom med pejs og et påklædningsværelse at indrette sig på.

Huset er tegnet af Arne Jacobsen og ligger på en stor grund mellem Øresund og Dyrehaven i Nordsjællands Klampenborg.

Pris: 39,5 mio.

Se huset her

4. Ved Stranden 12, København K

4. Ved Stranden 12, København K Fold sammen
Læs mere
Foto: Adam Schnack.

Huset her er det eneste på listen, der ikke ligger i området lige nord for København. Huset er nemlig af typen by og ligger med udsigt til kanalen og Christiansborg i Københavns inderste indre.

Ejendommen er fra 1796 og rummer 360 kvadratmeter bolig, der blandt andet fordeler sig på adskillige stuer med stuklofter. Dertil kommer en kælder med plads til opbevaring - eksempelvis af vin.

Pris: 40 mio.

Se huset her

3. Vedbæk Strandvej 316

3. Vedbæk Strandvej 316 Fold sammen
Læs mere
Foto: Ivan Eltoft Nielsen.

Villaen her beskrives som en af de mest diskrete på Øresundskysten, men ikke desto mindre er der masser af lir at komme efter på matriklen.

Her er der nemlig både privat tennisbane, badebro, indendørs pool og naturligvis også en villa på 659 kvadratmeter at flytte ind i.

Pris: 45 mio.

Se huset her

2. Vedbæk Strandvej 344, Vedbæk

2. Vedbæk Strandvej 344, Vedbæk Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Borg & Partner.

Dette hus er angiveligt til liebhaveren, der ikke kan få nok af vand. For den store investering får man nemlig her panoramavinduer fra gulv til loft i hele husets længde, der sikrer udsigten til Øresund, et dekorationsbassin med fire springvand og blandt andet også en opvarmet swimmingpool.

Huset er lige knap 600 kvadratmeter stort og ligger i kystbyen Vedbæk.

Pris: 55 mio.

Se huset her

1. Nybrovej 395, Kongens Lyngby

1. Nybrovej 395, Kongens Lyngby Fold sammen
Læs mere
Foto: Home Charlottenlund.

Nabo til statsministerens embedsbolig, en grund helt ud til Bagsværd Sø, tre plan og et boligareal på den gode side af 600 kvadratmeter er, hvad du får, hvis du investerer i Danmarks for øjeblikket dyreste hus.

Huset blev udbudt til salg i august og ligger i Lyngby lige nord for København.

Pris: 68 mio.

Se huset her