Håndværkertilbud til 9,5 millioner: Nu kan du blive nabo til Bendtner

Har du hænderne skruet rigtigt på, kan det være, at dette nyudbudte håndværkertilbud i det indre København er der, hvor du i fremtiden vil bruge dine kræfter og indretningsmæssige kundskaber på at sætte lejlighed i stand.

Ved siden af er det fødderne, der er skruet rigtig på. Lejligheden, der ligger til højre i opgangen, er nemlig ejet af landsholds-darlingen, der for øjeblikket er topscorer i den norske liga, Nicklas Bendtner.

Bendtner købte ifølge den uafhængige boligside Boliga.dk sin lejlighed i 2013 for 13,2 millioner kr., og nu kan du altså på nærmeste hold gøre ham kunsten efter noget billigere.

Lejligheden i opgangens venstre side har nemlig netop ramt markedet til en pris på 9,5 millioner kroner.

Dyreste håndværkertilbud

Lejligheden ligger på H.C. Andersens Boulevard tæt på Langebro med udsigt til kanalløbet, der skiller den indre by fra Islands Brygge, og er til salg hos mæglerfirmaet Home Charlottenlund - Klampenborg.

I salgsannoncen beskriver de lejligheden som et “håndværkertilbud”, og dermed er kvadratmeterne med det pæne prisskilt de dyreste af sin slags, der for øjeblikket er udbudt til salg.

Tidligere på året blev den hidtidige håndværkertilbuds-rekord nemlig sat af samme mægler, da en villa - der trængte til en meget kærlig hånd - fik plantet et til salg-skilt i forhaven med en pris på lige knap 21 millioner kroner.

Huset blev solgt godt en måned senere for 19 millioner kroner.

Detajlerne

Foruden den godt kendte nabo får den nye køber for sin store million-investering en lejlighed på 251 kvadratmeter med fem værelser, privat parkering og elevator. Og så lufter mægleren i salgsopstillingen også muligheden for, at der måske kan etableres en stor tagterrasse.

Selvom der i de flestes ører nok er et mismatch mellem million-prisen og ordet håndværkertilbud - er udbudsprisen ifølge Boliga en pæn sjat under gennemsnittet i området.

Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for lejligheden lyder nemlig på knap 38.000 kr., mens områdets øvrige ejerlejligheder i gennemsnit udbydes til salg for godt 50.000 kr. pr. kvadratmeter.

Se lejligheden her.