Håndboldstjerne sælger sin jyske udsigtsvilla

Er du til udsigt? Er du til plads? Er du til istandsat?

Foto: Home Kolding-Adelgade Fold sammen
Læs mere

Så vil håndboldstjernen Bo Spellerbergs luksuriøse Kolding-villa nok få dig til at juble "mål". For udsigten er ikke kun til bølgeskvulpet i slotssøen: på den anden side af vandet troner Koldinghus.

Og da det tidligere kongeslot ikke længere skal være udsigten for håndboldkongen, er der mulighed for, at en ny beboer kan vågne op og betragte de historiske mure. Bo Spellerberg har nemlig sat udsigtsvillaen på den anden side af vandet til salg for 6.995.000 kr. Det skriver Boliga Kendte.

KIF Kolding København-spilleren er rykket til klubnavnets sidstnævnte by, og således er der åbent for, at en ny ejer fremover vil kunne indrette de 222 kvadratmeter plus kælder.

På den megen plads finder man blandt andet et køkken-alrum, stuer og en del værelser. Alt istandsat med det, som mægleren bag udbuddet, home Kolding - Adelgade, beskriver som "kvalitetsmaterialer hele

vejen igennem".

Medaljer og træterrasser

Kvaliteten går også igen i placeringen af matriklen. Grunden går hele vejen ned til søen, men foretrækker man at blive nær murstensmurene istedet for at dyppe tæerne, er der også en træterrasse til huset.

Bo Spellerbergs evner på håndboldbanen har sammen med medspillerne på både klubniveau og for landsholdet sikret ham flere medaljer. Med nummer otte på trøjen har han de senere år spillet for KIF Kolding København.

Han er desuden blevet udnævnt til årets spiller to gange.

Se villaen her