Gartner inkluderet: Det koster Danmarks dyreste lejebolig

Luksusvilla på Vedbæk Strandvej er blevet udbudt til leje for intet mindre end 65.000 kr. om måneden. Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Indtil fornylig var en villa i Brede ved Lyngby nord for København enevældig på toppen af det danske lejeboligmarked med en månedlig ydelse på 60.000 kr.

Den tid er dog slut - en luksusvilla på Vedbæk Strandvej er nemlig blevet udbudt til leje for intet mindre end 65.000 kr. om måneden. Så får man til gengæld også en gartner med i prisen, oplyser Boligas lejeportal lejnu.dk.

Det er liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, der udlejer villaen for ejeren, og udover det månedlige beløb kræves det desuden, at man betaler et depositum på 195.000  kroner samt forudbetalt husleje på samme beløb.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Også til salg

Er man ikke så meget til at leje, kan man også købe boligen i stedet. Den 671 kvadratmeter store villa har været til salg i 145 dage, og den er i øjeblikket landets tredjedyreste villa med en pris på 48 millioner kr., oplyser Boliga.

Fra villaens grund er der direkte adgang til vandet, og der er oven i købet en privat badebro, så man kan springe i havet.

Ifølge tinglysningen blev villaen sidst handlet i december 2009. Ved den lejlighed lød købsprisen 'blot' på 27 millioner kroner.

Her kan du se Danmarks dyreste tre dyreste villaer til leje:

1. Vedbæk Strandvej, Vedbæk - 65.000 kroner om måneden

2. Brede, Kongens Lyngby - 60.000 kroner om måneden

3. Teglgårdsvej, Charlottenlund - 55.000 kroner om måneden