Fynsk byggematador sætter sit kæmpe gods til salg

Michael Rosenkilde Nissen har netop sat sit gods og ridecenter i Middelfart til salg. Er du interesseret, forventer den fynske byggematador at få 60 mio. for landejendommen.

Den fynske byggematador Michael Rosenkilde Nissens gods er netop sat til salg til den nette sum af 60 millioner kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Drømmer du om at blive godsejer?

Om at holde middagsselskaber med højt til loftet og siden hen byde gæsterne på en digestif i de tilstødende gemakker?

Og har du lidt ekstra på kistebunden?

Så kan du købe den fynske byggematador Michael Rosenkilde Nissens gods, der netop er sat til salg til den nette sum af 60 millioner kr.

Her er ingen sagnomspundne rustninger i hallen eller fortællinger om små-psykopatiske tidligere godsejere, der går igen om natten.

Godset er nemlig bare syv år gammelt.

For det store millionbeløb får man her tre etager, 13 værelser og blandt andet seks badeværelser - et med jacuzzi, to køkkener og to underjordiske garager, den største på 300 kvadratmeter.

Omstridt byggeproces

Selvom der er masser sød liebhaver-luksus at hente på kvadratmeterne, har opførelsen af Rosenkilde Gods ikke ligget lige til højrebenet.

Godset er nemlig 775 kvadratmeter stort, og det er flere boligkvadratmeter, end Naturklagenævnet normalt siger god for til landbrugsejendomme.

Det oplyser Fyens.dk, der skrev om byggeriet i slutningen af 00erne.

Rosenkilde Nissen fik dog grønt lys til opførelsen af kommunens Teknik og Miljø-udvalg, hvis formand, Niels Bebe, i 2007 gav følgende udmelding til den fynske netavis:

- Hvis folk vil bygge herregårde i dag, så skal de også have lov til det.

Siden godset stod færdigt, har byggematadoren og hans kone boet der og drevet ridecenter fra ejendommen.

Dette erhverv kan den nye ejer føre videre. Der følger nemlig to ridehaller, tre ridebaner og en hestestald med 115 hestebokse med i købet.

Selvom Michael Rosenkilde Nissen nu har sat ejendommen til salg, er der dog ikke noget, der tyder på, at han kommer til at stå uden tag over hovedet.

Byggematadoren ejer nemlig flere andre ejendomme i Middelfart.

Se godset her