Forskellen på Danmarks billigste boliger er mere end 11 mio. kr.

Interesseret i at købe billigt? Her kan du se, hvad de billigste huse i alle Danmarks postdistrikter er sat til salg for.

Foto: Claus Bech.
Læs mere
Fold sammen

For samme pris som en læderbetrukket Svane-stol kan du få en ejerlejlighed i Randers NV.

For samme pris som en brugt bil kan du få en villa i Vrå.

Og for prisen på en afbudsrejse for hele familien kan du købe en anpart i en time-share i Kalvehave.

På boligmarkedet vil de fleste af os gerne slippe så billigt som muligt, uden at gå for meget på kompromis med vores drømme og krav.

Beliggenhed er ofte en af de helt afgørende faktorer, når der skal investeres i en ny bopæl eller et nyt sommerhus.

Men er man klar til at skalere ned på kvadratmeter-kravene, drømme-standen, sådan kunne jeg godt tænke mig-haven, og de lokalgeografiske beliggenheds-ønsker, byder flere af de dyre postnumre også på mindre dyre boliger. Det skriver Boliga.

Den billigste billige og den dyreste billige

Boliga har samlet en liste over de billigste villaer, rækkehuse, ejerlejligheder og fritidshuse, der for øjeblikket er til salg i hvert enkelt af Danmarks postdistrikter. Og selvom der er tale om de billigste boliger over hele linien er forskellen enorm.

I den nordjyske by Vrå kan man for øjeblikket gøre landets billigste villa-køb på Borupvej, hvor huset på 129 kvadratmeter - der går i kategorien håndværkertilbud - bare koster 75.000 kr.

I den modsatte ende af skalaen ligger Frederiksberg C og her kommer de fleste end ikke langt, hvis de inddrager bil-budgettet, skriver Boliga.

For selvom villaen er Frederiksberg C's billigste - kan den næppe betegnes som værende billig. Vil man flytte i hus her, skal man nemlig minimum slippe 11.250.000 kr. for øjeblikket.

Det svarer til, at forskellen på Danmarks billigste billige hus og det dyreste billige hus er mere end 11,1 millioner kr.

Se de danske byers billigste boliger her:

Villaer og rækkehuse

Ejerlejligheder

Fritidshuse