Flyselskab lægger navn til en golfbane

Parløb. Cimber Air og Gyttegård Golf Klub lancerer kendt fænomen fra fodbold og håndbold i golfsporten.

Flyselskabet Cimber Air og Gyttegård Golf Klub ved Billund har indgået en hovedsponsoraftale den første af slagsen herhjemme. I fremtiden hedder banen således Cimber-Gyttegård Golfcenter. Fænomenet er kendt inden for fodbold og håndbold, hvor sportsanlæg har fået navn efter firmaer, blandt andet SAS Arena og Fiona Park. Nu er turen kommet til golf.

Det utraditionelle sponsorsamarbejde vil uden tvivl give genlyd i hele golf-Danmark, og sandsynligvis også danne præcedens for fremtidens samarbejder golfklubber og virksomheder imellem.

- Med vores engagement i Gyttegård er vi selv med til at skabe perfekte rammer og tilbud til turister, som vi selv kan flyve ind til Billund på vores egne ruter fra Bornholm, København, München, Berlin, Bergen, Oslo og Stockholm og dermed samtidig øge trafikken på ruterne. Billund Lufthavn er en vigtig brik i Cimber Airs vækststrategi, og det er derfor naturligt for os selv aktivt at præge og påvirke den igangværende proces i og omkring Billund for at gøre Billund til en destination frem for blot et sted, man flyver turister ud fra, siger Bjarne Rasmussen, salgs- og marketingchef i Cimber Air.

Rejser som præmierJesper Torpe, forretningsfører i Gyttegård Golf Klub, er også meget tilfreds med den nye samarbejdsaftale.

- Vi er overbeviste om, at både Cimber Air og golfklubbens medlemmer vil nyde godt af samarbejdet på mange områder. Blandt andet har Cimber Air allerede sponseret flyrejser som præmier til klubmatcher og bidrager til nye skilte til hele anlægget, skilte, der stilmæssigt passer ind i den smukke natur, som omgiver banen. I 2008 planlægger vi at opføre Cimber Pavillonen ved 1. tee, så der er nok at se frem til, fortæller han.

Allerede inden aftalen med Gyttegård Golf Klub var Cimber Air synlig i golfverdenen med weekendgolfpakker Billund-Rønne, Rønne-Billund, Billund-München og München-Billund. I 2008 er det planen, at der afvikles en landsdækkende Cimber Air Cup.