Farvel til Frederiksberg: Mads Langers lejlighed solgt for tocifret millionbeløb

Mads Langer har høstet en kvadratmeterpris for lejligheden, der lyder på godt 54.200 kroner. Fold sammen
Læs mere
Foto: Danbolig Valby/København SV – Holm & Hauberg

En af Danmarks helt store singer-songwritere Mads Langer har netop sagt farvel til sin liebhaver-lejlighed på Gammel Kongevej i hovedstadens indre.

Der skulle ikke mere end 70 dage - og et afslag på 900.000 kroner - til at få den 34-årige musikers lejlighed solgt. Det viser oplysninger fra tinglysningen ifølge Boliga.dk.

Den nye ejer har således betalt 11,6 millioner kroner for den 214 kvadratmeter store lejlighed, der ifølge boligannoncen fra danbolig Valby/København SV - Holm & Hauberg, som havde lejligheden til salg, “forener det ultramoderne med det klassisk herskabelige”.

Lejligheden er nemlig nyrenoveret og fremstår med et hav af speciallavede detaljer - og så ligger den i en ejendom, som også huser Simon Spies’ gamle værtshus 90’eren.

50.000 kr. pr. kvadratmeter

Mads Langer har dermed høstet en kvadratmeterpris for lejligheden, der lyder på godt 54.200 kroner, hvilket er højere end de gennemsnitlige priser, som Frederiksberg C's øvrige lejligheder gik for sidste år.

Ifølge Boliga blev lejlighederne i det mondæne hovedstadspostnummer i gennemsnit solgt for omkring 50.000 kroner pr. kvadratmeter i 2017, mens udbudspriserne i marts i år i gennemsnit lød på godt 54.000 kr.

På Langers CV står der blandt andet adskillige albummer, priser og hits som 3AM, Elephant og Heartquake, men det er i særdeleshed forlovelsen med modellen Julie Lillelund, der på det seneste har trukket flest overskrifter.

Se flere billeder af lejligheden her.