Fart på: Jan Fogs Vesterbro-lejlighed blev solgt på bare to uger

Endnu en af Jan Fogs ejendomme er nu solgt - og dermed er der ved at være tyndet godt ud i mængden af boliger, liebhavermægleren efterlod sig.

Jan Fogs Vesterbro-lejlighed blev solgt på bare to uge Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Alene i år er det nemlig blevet til tre salg af liebhaver-ejendomme - senest af ejendomsmæglerens 116 kvadratmeter store herskabs-ejerlejlighed på Halmtorvet i Københavns indre, der blev udbudt til salg i september.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Den attraktive adresse, der ligger tæt på hipster-paradiset Kødbyen og Københavns Hovedbanegård, nåede dog kun lige knap at tilbringe to uger på det offentlige boligmarked, før en køber havde meldt sig parat til at betale prisen.

Ifølge tinglysningen af lejlighedens skøde, der netop er gået igennem, har boet efter Jan Fog, der efter længere tids sygdom døde i april 2015, fået lige det, de ville have for lejligheden.

Lejligheden blev nemlig udbudt til salg for 5.250.000 kr., og det er helt ned til sidste krone også den sum, de nye ejere har givet for tredje sals-kvadratmeterne.

To strandvejs-villaer

Foruden Halmtorvs-lejligheden har Fogs to kæmpe-villaer på Strandvejen i Klampenborg lige nord for København også fundet nye ejere i løbet af året.

I foråret blev det ene - med havudsigt, stue-alrum med pejs og en solrig grund - solgt for 7,3 millioner kr. efter blot at have tilbragt en måneds tid på markedet.

Og i sensommeren blev liebhavermæglerens private hjem; et 370 kvadratmeter stort palæ direkte ud til Øresund ifølge Boliga solgt for 25 millioner kr.

I Jan Fogs tid på adressen var huset blandt andet indrettet med bibliotek, vinkælder og soveværelse med walk in-closet.

Se lejlighedens salgsopstilling her