Elkjær sætter millionvillaen i Nordsjælland til salg

Mange midaldrende mænd kan huske, hvor de var grundlovsdag 1985. Dagen, hvor Preben Elkjær scorede to mål i den legendariske kamp mod Sovjetunionen.

Foto: Jeppe Bøje Nielsen

Grønsværens og tv-skærmenes konge er dog netop trådt ud på en ny kampplads: boligmarkedet. Preben Elkjær og frue har nemlig sat deres villa nord for København til salg, og den er ifølge mægleren "en luksuriøs etplansvilla klar til indflytning". Det skriver Boliga Kendte.

Prisen for at kunne drible rundt i stuerne, som fodboldkoryfæet har ejet i lige over ti år, er 9.950.000 kroner. Men stuer er der så også rigeligt af. Køberen skal nemlig indrette både en forstue, en spisestue og en opholdsstue med indbygget pejs.

Ligesom der i tråd med tidens tendenser er et reelt forældresoveværelse med eget badeværelse og to værelser yderligere.

Villaen er på 215 kvadratmeter og ligger centralt i Charlottenlund, der ofte finder vej til toppen over landets dyreste postnumre at købe bolig i. Sidste år blev det til en tredjeplads for postnummeret, der kun blev overgået af Østerbro i København og Frederiksberg.

Se villaen her

Elektroniske porte

Villa-liv er dog også lig have-liv, og trækker man udendørs i Elkjærs luksuriøse villa, er der ifølge salgsopstillingen hos home Charlottenlund - Klampenborg "den mest idylliske have du kan forestille dig, afskærmet for indkig og med en stor solrig træterrasse."

Ligesom bilen ifølge Boliga Kendte kan parkeres i en dobbeltgarage på størrelse med en 2-værelseslejlighed - og hvor der selvfølgelig er elektroniske porte.

Preben Elkjær er en af dansk fodboldhistories helt store stjerner - og det er ikke kun hans tid på det danske landshold, der har skabt minder om hans evner med en læderbold hos danskerne.

Også i Belgien, hvor han i 190 kampe kæmpede for Sporting Lokeren, og i Italien, hvor han i 130 kampe bar Hellas Veronas spillertrøje og var en nøglefigur i klubbens sensationelle mesterskab i 1985, mindes hans evner stadig i dag.

Se villaen her