Efter 12 års bygge-bøvl: Spekulant-villa sat til salg for 34 mio. kr

Der skulle stå et over 500 kvadratmeter stort Strandvejs-palæ, med en indendørs pool og et underjordisk parkeringsanlæg med plads til otte biler. Men i 2009 satte finanskrisen en stopper for at drømmen kunne blive færdig-realiseret, da Strandvejs-projektet blev begæret på tvang. Det skriver Boliga.

Villaen i Vedbæk er næsten indflytningsklar efter 12 års byggeri. (Foto: Strauss Development) Fold sammen
Læs mere

Bag byggeriet stod nemlig den svindel-dømte ejendomsspekulant Kenneth Schwartz Thomsen, der var blandt Roskilde Banks største kunder med boliginvesteringer for milliarder.

»Det var et vanvittigt stort projekt, Kenneth Schwartz Thomsen startede op. I hallen er der 8,5 meter til loftet, køkkenet og spisestuen er lige under 100 kvadratmeter, og der vil sagtens kunne stå en bil i hjørnet af stuen,« siger Thomas Strauss fra Strauss Development, der nu skal færdiggøre villaen.

Bygge-projeketet blev opkøbt sidste år, hvor den daværende ejer - en pensioneret bankmand - gik bort og villaen dermed endnu engang måtte bytte hænder uden at være færdig. Prisen var 15.250.000 kr. men vil du i dag erhverve ejendommen, skal du punge ud med mere end det dobbelte, 34 millioner er nemlig den pris, der nu står på boligen, der kom til salg mandag. Det oplyser Boliga

​«Vi har projekteret det færdigt og er begyndt på grundinstallationerne. Nu giver vi salget otte uger, hvor vi håber, at der kommer en køber, som så selv kan få indflydelse på materialevalget, og så kan det være klar til jul,« siger Thomas Strauss til Boliga.

Huset har været under opbygning siden 2004, hvor alt endnu var godt på boligmarkedet.

Når villaen kommer til at stå færdig, bliver det med 516 boligkvadratmeter, ti værelser og mere end 300 kvadratmeter kælder.

Se villaen her