Ecco Tour om 3,4 mio. kr.

Udvidelse. 2008-udgaven byder både på flere præmiepenge og flere turneringer.

Det bliver i en kraftig forstærket version, når Ecco Tour'en sidst i april tager hul på 2008-sæsonen. Hidtil har touren bestået af fire ind- ledende turneringer samt en finale, der var en del af Challenge Tour'en.

I 2008 vil kalenderen indeholde seks-syv indledende afdelinger, inden der, ligesom de foregående år, afsluttes med en Challenge Tour-finale. Ud over ovennævnte arbejdes der tillige på en joint event med den svenske Masters Tour (tidligere Telia Tour)

Flere turneringer»Efter to års godt samarbejde med GolfPromote har vi besluttet, at tiden var moden til en udvidelse af Ecco Tour'en, så vi ser frem til endnu et spændende år med flere turneringer på programmet,« siger Jesper Thuen, sponsor- og event manager hos Ecco.

Udover udvidelsen af turneringer vil der også ske en markant forhøjelse af den totale præmiesum. Alene på challengetour-turneringen Ecco Tour Championship bliver præmiesummen forhøjet fra 130.000 euro til 180.000 euro. På de indledende turneringer vil en enkelt turnering have en breakdown på 30.000 euro, mens resten vil være på 40.000 euro, i alt cirka 450.000 euro eller knap 3,4 mio. kr., hvilket er en forøgelse på cirka 50 procent i forhold til 2007.

Spændende banerDen endelige kalender forventer GolfPromote at kunne præsentere ultimo januar.

»Vi arbejder på højtryk, men der er stadig et par brikker, der skal falde på plads, inden vi løfter sløret,« fortæller Flemming Astrup, der dog allerede nu kan afsløre, at et par af de nye spændende baner er på programmet.

»Hvor Challenge Tour-turneringen skal afvikles, er endnu ikke fastlagt. Vi har fået og får stadig mange henvendelser fra klubber og baner, og skulle nogen sidde og brænde for at være vært for en Challenge Tour, så er det med at komme ud af busken nu,« slutter Flemming Astrup.keeper