DR-boss scorer milliongevinst på Hellerup-villaen

Det tog 164 dage og en justering på prisen - men så lykkedes det også.

ARKIVFOTO: Generaldirektør i DR, Maria Rørbye Rønn, og ægtemanden har nemlig fået solgt deres Hellerup-villa nord for København. Prisen endte på 8.250.000 kroner, og det var noget mindre end deres første udspil på boligmarkedet. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kasper Palsnov

Generaldirektør i DR, Maria Rørbye Rønn, og ægtemanden har nemlig fået solgt deres Hellerup-villa nord for København. Prisen endte på 8.250.000 kroner, og det var noget mindre end deres første udspil på boligmarkedet.

I første omgang trådte den røde murstensvilla nemlig ind på arenaen for udbudte huse til en pris på 8.995.000 kroner. Senere blev prisen dog sænket med 600.000 kroner. Det skriver Boliga Kendte.

Ægteparret fik næsten tyve år i den 183 kvadratmeter store villa, som de selv købte i 1998 for 2.750.000 kroner.

Men nu skal murermestervillaen altså til at vænne sig til nye beboere, der vil kunne nyde en bolig, der i salgsopstillingen blev beskrevet som havende ekstra god loftshøjde, stuklofter, brede plankegulve og franske døre.

På toppen af DR

Maria Rørbye Rønn har været generaldirektør i DR siden efteråret 2010. Den officielle tiltrædelse som overhoved for »Licens-er-noget-vi-giver-til-hinanden«-mediet var dog først i 2011.

Inden juristen Rørbye Rønn kom til DR og ledte statsradiofonien ind i en ny og digital æra, var hun blandt andet ansat i Justits- og Kulturministeriet.

Se Rørbye Rønns Hellerup her

Se 2017's kendis-handler her