Disse byer hittede hos boligkøberne i 2012

Intet sted er så populært at søge bolig som i hjertet af landets hovedstad.

Foto: MOGENS LADEGAARD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Boligsiden Boliga har undersøgt, hvilke byer og bydele der har opnået flest klik pr. udbudt emne i løbet af 2012, og her løber boligerne i København K. af med førstepladsen med over 1000 klik pr. bolig. Dermed forsvarer bydelen den førsteplads, den opnåede i 2011, ligesom der heller ikke er nogen ændringer på listens andenplads, som indtages af boligerne på Frederiksberg C., der har opnået lige under 1000 klik pr. emne.

Til gengæld er der en ny nummer tre, og ikke overraskende er det et af landets mest dyre områder, Klampenborg nord for København, der kan nyde godt af de mange klik. Byen er hoppet tre pladser frem på listen, og det skyldes ikke mindst udbuddet af flere spektakulære villaer, herunder Lego-arvingen Sofie Kirk Kiær Kristiansens luksusvilla og eks-cykelrytteren Jens Veggerbys svimlende dyre rækkehus .

Caroline Fleming helt i top

Listens top er domineret af hovedstadsområdet og kommunerne nord for København, hvor blandt andet Hellerup, Skodsborg, København V og Vedbæk scorer mange klik fra brugerne.

Hellerup er i øvrigt stedet, hvor man finder årets mest klik-sugende boligannonce i form af salgsopstillingen for Caroline Flemings luksusvilla på Hambros Allé, der har opnået over 45.000 klik i 2012.

De største spring på popularitets-listen står den lille by Sjølund syd for Kolding for. I 2011 befandt boligerne sig på en plads som nr. 418 blandt de 565 postnunre, der indgår i undersøgelsen, men i 2012 er byen kravlet 349 pladser frem og er nu det 69. mest populære sted at søge efter boliger.

Boligsælgerne i Vandel mellem Grindsted og Vejle må til gengæld se deres by tage et gevaldigt dyk ned ad ranglisten fra plads nummer 141 i 2011 til en plads som nummer 488 i 2012.

Boligerne i Agerbæk i den sydvestlige del af Jylland tager prisen som de mindst besøgte i 2012. En placering der tilhørte boligsælgerne i Hornsyld syd for Horsens sidste år.

Se de mest populære byer i 2012 her