Det kører for Iben Tinning

Sponsorbil. Danmarks kvindelige topspiller får en Volvo V70.

Volvo Personvogne Danmark A/S har indgået en sponsoraftale medden professionelle golfspiller Iben Tinning, der fremover vil være godt kørende i en Volvo V70 og desuden vil have Volvo's logo på ærmet af sit spilletøj til alle golfrelaterede events.

- Sponsoratet med Iben Tinning passer perfekt ind i vores sponsorstrategi, hvor vi i de seneste år har støttet kvindegolfen på topplan via vores aftale med Ladies European Tour, siger Hanne Lindgaard, informationschef for Volvo Personvogne Danmark.

Volvo har de seneste to årtier været en vigtig sponsorpartner i golf, blandt andet som titelsponsor for Volvo Masters på herresiden og som sponsor for Solheim Cup på damesiden. Volvo er dermed den første bilproducent, der aktivt bidrager til den positive udvikling i professionel europæisk damegolf.

Med Volvo Cross Country Challenge, der er et "Nordic Swing" på Ladies European Tour, har Volvo skabt en særskilt rangliste for de fire nordiske turneringer i Danmark, Finland, Norge og Sverige - herunder Nykredit Masters, der både i 2005 og 2006 var en kæmpe succes med Iben Tinning og Karen-Margrethe Juul som vindere.

Plads til familienIben Tinning er yderst tilfreds med den nye sponsoraftale:

- Det er skønt at starte sæsonen med at få en ny sponsor i hus. Jeg er vild med de nye Volvo-modeller, der både er komfortable og sportslige. Og ikke mindst er der godt med plads, når jeg skal have familie, udstyr og oppakning med ud til turneringerne, siger den danske tourspiller.

Efter at Iben Tinning blev mor til en søn i marts sidste år, stilles der større krav til planlægning og logistik i forbindelse med turneringer. Men det afholder absolut ikke den danske spiller fra at have ambitioner om igen at komme helt til tops på Ladies European Tour. Hun har brugt vintermånederne flittigt i motionscentret for at komme i god fysisk form.

For Iben Tinning starter sæsonen netop i dag med World Cup i Sun City i Sydafrika, hvor hun og Karen-Margrethe Juul danner det danske hold.