Dessertkonge sætter luksusvilla til salg

Fyldte chokolader med perfekt temperering, crème brûlée med sprød top og hjemmelavet vaniljeis.

Arkivfoto: Morten Heiberg. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Noergaard Larsen

Hvis dine evner rækker til en plads hos amatørbagerne i Den Store Bagedyst, er der en vis sandsynlighed for, at dine evner i sukkerafdelingen er blomstret efter kyndige råd fra kongen af det søde kokken.

For som direktør i et dessertcirkus har Morten Heiberg været med til at skrue op for kvaliteten af marmeladen, siruppen og bagværket. Men nu skal manegen angiveligt skiftes ud: huset er nemlig blevet sat til salg. Det skriver Boliga Kendte.

Familien Heiberg skal altså ikke længere indstille gps'en til byhuset i nordsjællandske Skovshoved - eller vågne op til havudsigten af Øresunds blå bølger.

Stort og istandsat

Hvis dine evner rækker til en plads hos amatørbagerne i Den Store Bagedyst, er der en vis sandsynlighed for, at dine evner i sukkerafdelingen er blomstret efter kyndige råd fra kongen af det søde kokken. Fold sammen
Læs mere
Foto: bolighandel.nu.

Byhuset i det tidligere fiskerleje er sat til salg for 10.995.000 kroner, men det ikke alene udsigt og en attraktiv adresse, man får for millionerne.

Huset har f.eks. køkken-alrum med ildsted, stuer en suite og flere værelser. Ligesom det søde liv kan fortsætte udendørs, hvor der er en gårdhave med drivhus. Og så hører der et ekstra udhus til ejendommen.

Morten Heiberg har skrevet utallige kogebøger om alt fra bagværk til is, ligesom han med sit dessertcirkus blandt andet har solgt marmelade og søde saucer.

Se Mortens Heibergs hjem her