Dansk IT-løsning i Skotland og Wales

Softwareproducent har atter fundet nye markeder.

Læs mere
Fold sammen
Golfbox A/S i Silkeborg har underskrevet en fem-årig aftale vedrørende udarbejdelse, levering og drift af en ny og innovativ central database dækkende alle golfspillere i Skotland og Wales.

I samarbejde med Scottish Golf Union, Scottish Ladies’ Golfing Association og Golf Union of Wales skal GolfBox A/S udarbejde, levere samt sikre drift af en central database til sikring af handicapdata for alle skotske og walisiske golfspillere.

Softwaren, der i praksis skal sikre samspil mellem klubbernes systemer og den centrale database, skal udvikles i tæt samarbejde med de lokale leverandører af klubsystemer.

GolfBox blev valgt til projektet gennem en længere proces foretaget af de tre golfunioner, og valget var primært baseret på baggrund af de resultater, GolfBox har skabt for andre golfunioner, siden firmaet blev stiftet i 2003.

Speciel betydning

- GolfBox har simpelthen bevist evne til at løse tilsvarende projekter med succes op til flere gange, og netop denne evne har været én af hovedårsagerne til vores valg af partner, udtaler Hamish Gray, CEO i Scottish Golf Union på vegne af de tre unioner.

Gray tilføjer:

- Etableringen af den centrale database vil tilføje udvidet service til vores klubber og en ensartet udveksling af information mellem de involverede klubber. Dertil kommer en øget integritet af handicapsystemet i Skotland og Wales.

Christian Færgemann, adm. direktør for GolfBox:

- Det er enormt tilfredsstillende, at det store stykke arbejde, som alle i firmaet dagligt yder over for vores partnere, unioner og klubber, konstant åbner nye muligheder på nye markeder rundt omkring i verden. Dette projekt er af speciel betydning for os, da hele tre unioner med stolte traditioner i golfverdenen har valgt os til at sikre, at de er rustet til fremtidens IT-udfordringer.

Projektet forventes gennemført hen over vinteren med implementering i løbet af golfsæsonen 2009.