Danmarks billigste sommerhus: »Der skal postes nogen penge i det«

Alle, der har haft en spirende længsel efter eget sommerhus, ved, at de både findes i millionklassen og til langt lavere priser. Men nu er der kommet et sommerhus til salg, der med sin pris ikke bare er billigt. Det er det billigste i hele landet.

Foto: Mæglerfirma Asger Larsen. Fold sammen
Læs mere

Blot 75.000 kroner er prisen for fritidshuset i Lendrup nær Løgstør, Nordjylland, og det er ikke bare en uhørt lav pris for landet som en helhed - også for lokalområdet er der tale om en sjældent god pris:

»Sommerhuset skal hurtigt afsættes, og det har vi sat prisen efter,« siger Asger Larsen fra mæglerfirmaet af samme navn til Boliga.

»Der skal postes nogen penge i det, før sommerhuset kan bruges, og så ligger det på en lejet grund,« siger han.

Og den kommende ejer skal da også have mod på at sætte i stand. For der er to stuer med store vinduer og et soveværelse. Til gengæld er der ikke installeret varme, el eller vand - omend det sidste er på grunden.

Sommerhuse måske i højere kurs?

Men det, der for mange er selve kernen ved et sommerliv, er stranden, og den finder man ikke langt fra fritidsboligen. Huset ligger i fjerde række fra fjorden - men netop vandets nærhed har de senere år været en væsentlig problematik.

Der har nemlig været oversvømmelser ved forskellige stormfloder, men nu er der blevet kystsikret, så sommerhusfolket kan være tørskoede i deres egne huse:

»Efter der er kommet styr på det med diget, regner vi med der kommer en større efterspørgsel på sommerhuse i området. Priserne har været presset ned grundet problemerne med diget, men vi tror på, at nu bliver det bedre,« siger Asger Larsen.

Prisen på sommerhuset tangerer udbudsprisen på Danmarks billigste villa, der blev udbudt til salg i slutningen af marts. Det blev ifølge Boliga solgt efter blot 20 dage - og en budrunde.

Se Danmarks billigste sommerhus her