Camilla af Rosenborg sætter sit »specielle hus« til salg

Det er ikke alle i den kongelige familie, der bor på slotte og herregårde rundt om i landet.

FOTO Boliga Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kong Christian den 10.s oldebarn, Dronning Margrethes grandniece og Kronprins Frederiks og prins Joachims grandkusine, Camilla af Rosenborg, har de seneste 12 år boet - som de fleste andre danskere - i et parcelhuskvarter med plads til børn, madlavning og lektielæsning.

Og nu hvor huset skal sælges, har komtessen og hendes tidligere ægtefælle også selv valgt at stå for salg og fremvisninger.

Fredag kom den 240 kvadratmeter store villa i Birkerød nemlig til salg på Boliga Selvsalg.

»Vi har valgt selv at sælge huset, fordi vi føler, at vi kender det bedst. Vi har boet her siden 2004 - og det er et meget specielt hus,« siger Camilla af Rosenborg til Boliga Kendte.

Huset er opdelt i flere afdelinger én til erhverv og to til beboelse. Den ene af dem har været lejet ud, men ifølge salgsopstillingen kunne fordelingen også være ideel til familien, der gerne vil bo flere generationer under samme tag - og samtidig have hjemmearbejdsplads.

I alt rummer huset 15 værelser, og derudover får de nye købere også en have med en stor terrasse i komposit med udespa.

Skilsmisse er årsag til salget

Villaen på Bistrupvej er sat til salg fordi Camilla af Rosenborg og hendes mand gennem 21 år, Mikael Rosanes, har valgt at gå hver til sit.

»Vi sælger huset, fordi vi skal skilles, men der er intet hastværk. Vi bor her stadig begge to, mens vi leder efter noget andet. Jeg vil gerne blive her i de grønne områder, og Mikael vil gerne finde en husbåd,« fortæller Camilla af Rosenborg.

Hun håber på at finde en andelsbolig i Lyngby-Taarbæk, mens Mikael Rosanes har sat jagten ind efter en husbåd med kajplads i København.

Se villaen her