Bryllup på 18. green

Lykkedato. Chefgreenkeeperen og hans kæreste siger ja til hinanden i morgen på Rømø Golf Links.

Mange par har valgt at blive gift i morgen, fordi de forventer, at tre syv-taller i bryllupsdatoen 07/07-07 bringer dem lykke.

Til disse par hører chefgreenkeeperen på Rømø Golf & Wellness, Svend Villads Knudsen, og hans kæreste gennem de seneste ti år år, Connie Quebec Jürgensen.

Men i modsætning til de fleste af morgendagens andre brudepar vies de hverken i kirken eller på rådhuset. Nej, vielsen sker nemlig på 18. green på Rømø Golf Links, banen, der hører til Rømø Golf & Wellness, som Svend Villads Knudsen, bogstaveligt talt, har været med til at bygge på fra bunden, idet han var den første overhovedet, der blev ansat i Rømø Golf & Wellness fra 1. oktober 2005.

En lykkedato- Jeg mødte Connie for ti år siden, da jeg var greenkeeperchef i Ribe Golfklub. Selv om vi har boet sammen lige så længe, og selv om jeg har friet to gange og fået Connies ja begge gange, har vi skubbet bryllupsdatoen foran os, fordi vi hver især har haft travlt i dagligdagen. Men da vi blev opmærksomme på lykkedatoen 7/7-07, enedes vi om, at det skulle være denne dag, fortæller Svend Villads Knudsen.

- Vi ville gerne have et utraditionelt bryllup og spurgte derfor i Ny Tønder Kommune, om det var muligt at blive viet borgerligt på golfbanen. Det var der intet i vejen for, og vi fik såmænd også lov til at bestemme, at den gamle Skærbæk Kommunes borgmester, Svend Ole Gammelgård, skulle foretage vielsen. Dét fandt jeg passende, dels fordi han var den første, der bød mig velkommen til Rømø, og dels fordi han var været den varmeste fortaler og forkæmper for golfbanen.

Svend Villads Knudsen og Connie Quebec Jürgensen bor i dag på en moderniseret landbrugsejendom ved 2. og 16. green på Rømø Golf Links, så ingen af dem har langt til arbejde. To af landbrugsejendommens længer huser nemlig golfbanens maskinpark, og den kommende fru Knudsen arbejder i golfshoppen i Rømø Golf & Wellness' centerbygning. Selv om kun den nærmeste familie er inviteret til bryllupsfesten, er rygterne om den utraditionelle vielse sivet så meget ud lokalt, at der ventes mange mennesker til "glo-bryllup" på 18. green.