Brøndby-rigmand sparker millioner af sommerhuset

Rigmanden Jan Bech Andersen har sænket prisen på sit sommerhus med to millioner kroner

Fodboldklubben Brøndbys tidligere bestyrelsesformand og nuværende økonomiske redningskrans, Jan Bech Andersen, har besluttet at barbere hele to millioner kroner af prisen på sit sommerhus. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

Fodboldklubben Brøndbys tidligere bestyrelsesformand og nuværende økonomiske redningskrans, Jan Bech Andersen, har besluttet at barbere hele to millioner kroner af prisen på sit sommerhus.

Prishugget betyder, at man nu skal punge ud med 27 millioner kroner for at få fingre i sommerhuset på Kystvej i Hornbæk, og det gør det 177 kvadratmeter store sommerhus til det tredjedyreste i Danmark, som er til salg netop nu.

Sommerhuset blev første gang sat til salg for 29 millioner kroner i juni 2014, men blev pillet af markedet i september sidste år.

Seks soveværelser og havudsigt

Mægleren bag salget af Jan Bech Andersens sommerhus skriver, at der er udsigt til havet fra såvel underetagen som 1. sal, og at huset er bygget i allerbedste materialer.

Boligen rummer bl.a. seks soveværelser og fire badeværelser, mens kælder og grund er på henholdsvis 97 og 1.145 kvadratmeter.

Den tidligere bestyrelsesformand i Brøndby købte grund og hus for 12 millioner kroner i maj 2012.

Rekorden er 36 mio. kr.

Det er yderst sjældent, at der bliver solgt sommerhuse til mere end 20 mio. kr., men når det endelig sker, er der en god chance for, at huset ligger på i Hornbæk.

Fem af de 10 dyreste sommerhussalg nogensinde har fundet sted i den nordsjællandske ferieby, og den største handel fandt sted i marts 2008, hvor et 472 kvadratmeter stort sommerhus på Kystvej 32 blev solgt for 36 mio. kroner.

Selvom Jan Bech Andersen har besluttet sig for at sælge sit sommerhus, behøver han ikke at finde sig et nyt. Han ejer stadig tre ejendomme på Kystvej.

Du kan se Jan Bech Andersens sommerhus her.