Bo blandt landets rigeste: Så meget koster en lejebolig på mondæn kendis-gade

Flere har brændt nallerne på liebhaverejendommene på den eksklusive Hambros Allé i Hellerup, men nu kan du flytte risikofrit ind på den dyre adresse. En villalejlighed i et af alléens kæmpe palæer er nemlig udbudt til leje.

Danmarks absolut dyreste veje ligger i Hellerup mellem Strandvejen og Øresund. Én af dem hedder Hambros Allé, og her bliver der sjældent handlet huse for mindre end tocifrede millionbeløb. Foto: Dansk Boligformidling Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danmarks absolut dyreste veje ligger i Hellerup mellem Strandvejen og Øresund. Én af dem hedder Hambros Allé, og her bliver der sjældent handlet huse for mindre end tocifrede millionbeløb.

Men der behøver ikke at stå Caroline Fleming på dankortet eller ligge en livslang opsparing på bankbogen, hvis du vil flytte ind på adressen.

Lige nu kan du nemlig leje dig ind blandt nogle af Danmarks absolut rigeste menesker på landets fjerdedyreste vej.
Det kræver "blot" en månedlig udbetaling på 45.000 kr.

Det skriver Boliga.

I alléens nr. 3 er villalejligheden på første sal nemlig ledig fra første september, og her kan en lejer med indtægten i orden flytte ind på de 363 kvadratmeter.

Lejligheden har ifølge salgsopstillingen på lejeportalen Lejnu.dk egen indgang, altan, opholdsstue med pejs, fire soveværelser, spisekøkken, gæstetoilet og et stort badeværelse med kar og brusenische.

Og selvfølgelig er gulvet - som man godt kan lide det på disse kanter - sildebensparket, mens lofterne er dekoreret med stuk.

Kendisserne solgte under krisen

Lige nu kan du nemlig leje dig ind blandt nogle af Danmarks absolut rigeste menesker på landets fjerdedyreste vej.Det kræver "blot" en månedlig udbetaling på 45.000 kr. Foto: Dansk Boligformidling Fold sammen
Læs mere

Siden første januar 2004 er 13 huse på Hambros Allé blevet handlet, det billigste blev solgt i august 2009 for 9,35 millioner kr.

Mens det dyreste, der er handlet i samme periode, nåede op på 75 millioner kr., da den tidligere bokser Hans Henrik Palm købte en af villaerne i første række til Øresund for 75 millioner kr.

Sælgerne var det kulørte par Erik Damgaard og Anni Fønsby, der selv var kommet til ejendommen for 65 millioner kr.

I 2012 måtte den konkursramte eks-bokser og Fitness dk-bagmand dog sælge villaen, der gik for 50 millioner til Fitness World-parret Henrik og Sophie Rossing.

Palm var ikke den eneste, der brændte nallerne på den hotte gade i Nordsjælland under krisen.

Caroline Fleming måtte vente i knap to år, før en seriøs køber meldte sig klar til at investere i eks-baronessens villa, der gik for 19 millioner kr.
Det var 7,5 millioner under, hvad hun selv havde givet fem år før, oplyser Boliga.

Også komponisten Bent Fabricius-Bjerre har resideret på Hambros Allé og måtte under krisen også vinke farvel til adskillige millioner.

Han betalte nemlig selv 34 millioner for sin villa i 2008 - fire år senere forsøgte han at sælge herligheden for 38 - men den endelige salgspris endte på 27 millioner kr.

Se villalejligheden på Hambros Allé