Blandt Københavns dyreste: Asschenfeldt har sat sin luksus-lejlighed til salg

Den danske erhvervsmand Peter Asschenfeldt, der er manden bag bogforlaget af samme navn, har endnu en gang sat sin 276 kvadratmeter store lejlighed i det indre København til salg.

Foto: Scanpix Danmark, Siesbye Kapsch (Boliga). Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Denne gang er det til en opjusteret pris i forhold til de 16,9 millioner kr., som Asschenfeldt forsøgte at sælge for sidste år.

Da lejligheden torsdag morgen atter kom på markedet via liebhavermægleren Siesbye Kapsch, var det nemlig med et prismærkat på hele 17 millioner kr.

Dermed er lejligheden blandt de ti dyreste, der lige nu er til salg i hovedstaden. Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Asschenfeldt købte selv lejligheden i 2014 – et år før ejendommen stod færdigbygget – og har således kun nået at bo få år på den attraktive adresse på Krøyers Plads direkte ud til havneløbet, der skiller det eksklusive Nyhavn-område med bydelen Christianshavn.

Tæt på en af verdens bedste restauranter går alle sparepengene ikke til penthouselejligheden, der blandt andet er forsynet med elevator – der åbner direkte ind i lejligheden, altan, to store soveværelser og to badeværelser, er der også et andet trækplaster i området.

Et der nok navnligt taler til de gastronomisk interesserede.

Bare ti husnumre længere nede ad gaden, eller hvad der svarer til ca. 250 meter, ligger ikke bare byens eller landets bedste restaurant, men et af de steder, hvor der serveres den absolut bedste mad i hele verden.

Peter Asschenfeldt har gennem sin karriere været særdeles fremtrædende i medierne både for sit forlagsimperiums økonomiske op- og nedture men også for sit private forhold med mediekvinden Maria Hirse.

Men selvom han nu forlader liebhaver-området på Strandgade på Christianshavn, er området dog ikke helt fri for kendte naboer.

Et års tid før Asschenfeldt investerede i sin penthouselejlighed på Krøyers Plads, havde fodboldlegenden Michael Laudrup og fruen Siw Laudrup nemlig købt en af nabo-lejlighederne, det oplyser Boliga.dk

Se Asschenfeldts lejlighed her