Billig bolig? Nu kan du købe to huse for 190.000 kroner

Laveste pris, discount, prismatch, kø-tilbud, slå til nu. Billedet er af ejendommen i Kværndrup. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Laveste pris, discount, prismatch, kø-tilbud, slå til nu. Selvom det med boligarealer på over 100 kvadratmeter bliver svært at finde et supermarked, der har plads til at have villaerne her liggende på hylden, passer prisen perfekt ind i butikkernes tilbudsfest.

For øjeblikket slipper du nemlig ikke billigere end for de 95.000 kr., der står på ejendommenes til salg-skilt. To huse, der henholdsvis ligger ganske tæt på fynske Kværndrup By og nær Jels i Sønderjylland, er nemlig lige blevet udbudt som landets pt. billigste udbudte villaer.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Og når der nu ikke skal lægges et millionbeløb, som det ofte gør sig gældende ved villahandler, er det ifølge ejendomsmæglerfirmaet Nybolig Ringe A/S, der har huset i Kværndrup til salg, fordi ejendommen kræver en kærlig hånd af de større.

Falder ejendommens idylliske ydre i smag, vurderer mægleren nemlig, at man med en gennemgående renovering kan omdanne det røde bindingsværkshus til en rigtig fin ejendom, omend det nemmeste nok ville være at rive ned og bygge nyt.

Vælger man at sætte ejendommen, der oprindeligt er bygget i 1827, i stand, fordeler kvadratmeterne sig i dag blandt andet på flere værelser, en stor stue og et køkken.

Se huset her

Kalder Sønderjylland?

Den ene af Danmarks for øjeblikket billigste ejendomme ligger for sig selv på en 3.888 kvadratmeter stor, naturskøn grund nær Ringe på det sydlige Midtfyn.

Men er det ikke øen i midten, der kalder, gør Sønderjylland, villaen på Tovskovvej 74 i Sommersted, og ikke mindst også dennes beskedne pris måske.

Også her kommer man nemlig til en villa på 162 kvadratmeter uden at skulle have mere end 100.000 kroner op ad lommen, oplyser Boliga.

Ejendommen, der ligeledes beskrives som trængende til en kærlig hånd, er nemlig også udbudt til salg for 95.000 kr. hos Danbolig Andersen & Partnere.

Til huset, der ligger tæt på skov og plantage, hører der bl.a. en stor grund på 1.475 kr.

Se huset her