Bartender-hævn for arbejdsgiverne

Danmarksmestrene blev elimineret i Kvalifikation Øst - af ansatte hos deres finaleovermænd.

Læs mere
Fold sammen

To bartendere fra SimGolf - golfsimulatorcenteret i Grøndalscenteret på Hvidekildevej i København - hævnede på mesterlig vis deres arbejdsgivere, ejerne af SimGolf, Torben Ehlers og Kjeld Jensen, ved Kvalifikation Øst i ErhvervsBladet.dk’s DM i firmagolf på Ledreborg Palace Golf.

Torben Ehlers og Kjeld Jensen nåede i 2008-udgaven af DM i firmahold for hold frem til DM-finalen i Frankrig mod Ole Evert og Simon Dohn fra bordpladen.dk - med et nederlag til følge.

Skæbnen - eller rettere lodtrækningen - ville, at bartenderne fra SimGolf, Anders Dam Petersen og Mikkel Kielberg, skulle møde de forsvarende danmarksmestre i knock out-kvalifikationen, og det var til stor tilfredshed for både de to bartendere og deres to arbejds-givere, at det denne gang blev til en SimGolf-sejr. 3/0 vandt SimGolf 3 - som Anders Dam Petersen og Mikkel Kielberg blev benævnt - og da SimGolf 1, Torben Ehlers og Kjeld Jensen, også gik videre, bliver der meget at snakke om i simulatorcenteret op til Landsfinale Øst i Skjoldenæsholm Golf Center 2. september.

Den ultimative succes i landsfinalen vil være, hvis SimGolf1 og SimGolf3 sikrer sig de to finalepladser. I så fald kan de først mødes i DM-finalen, idet de to øst-finalister i Frankrig møder de to vest-finalister i DM-semifinalerne. Anders Dam Petersen og Mikkel Kielberg, begge 25 år, og henholdsvis jobsøgende markedsføringsøkonom og idrætspsykologi-studerende, tjener, primært om vinteren, lommepenge som bartendere, simulatorbestyrere og golfinstruktører i SimGolf.

Simulator-træning

De er begge inkarnerende golfspillere med handicap 3,9 og 6,6, og i vintersæsonen kan de træne frit i simulatorerne, hvis centeret er småt befolket.

Selv om pengene ikke rækker til mange greenfeerunder, fejlede formen intet hos Petersen og Kielberg mod Evert og Dohn. Ganske vist var de to nede efter tre huller, men til gengæld fem up efter 12 huller. Mestrene gav sig dog ikke godvilligt, og efter 17 huller var de kun to nede - med chance for at blive all square og opnå sudden death-omspil. På 18. hul vandt SimGolf imidlertid den ene bold og halverede den anden, og derved var DM slut for mestrene.