Asschenfeldt i lynsalg: Luksuslejligheden solgt på to uger

Der skulle ikke mange dage på det offentlige boligmarked til, før den danske erhvervsmand Peter Asschenfeldt, der er manden bag bogforlaget af samme navn, kunne begynde at folde flyttekasserne.

Foto: Siesbye Kapsch Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Efter bare 14 dage på markedet har liebhavermægleren Siesbye og Kapsch, der har stået for handlen, nemlig markeret rigmandens store penthouselejlighed som solgt.

Det skriver Boliga.dk.

Og det endda med en opjusteret pris i lejet blandt Københavns dyreste på salgsopstillingen.

Da lejligheden i starten af februar kom til salg, var det nemlig til 17 millioner kr., mens Peter Asschenfeldt tidligere har prøvet at få solgt den 276 kvadratmeter store penthouselejlighed til 16,9 millioner kr. - dog uden held.

Hvilken sum, Asschenfeldt og køber har givet håndslag på i handlen, er dog endnu uvist, til det endelige skøde bliver tinglyst.

Købt som projektsalg

Asschenfeldt kom til lejligheden i 2014 – et år før ejendommen stod færdigbygget – og har således kun nået at bo få år på den attraktive adresse på Krøyers Plads direkte ud til havneløbet, der skiller det eksklusive Nyhavn-område med bydelen Christianshavn.

Dengang hed prisen 14,5 millioner kr. og blandt naboerne kan blandt andre nævnes fodboldlegenden Michael Laudrup og fruen Siw Laudrup, der også har købt en af lejlighederne i det eksklusive byggeri som projektsalg, oplyser Boliga.

Dermed kommer området ikke til at savne sit bekendte-islæt når forretningsmanden, der nok særligt er kendt for sit forlagsimperiums økonomiske op- og nedture og forholdet til mediekvinden Maria Hirse, forlader Københavns pt. ottende-dyreste lejlighed.

Luksus og udsigt over havneløbet

De nye ejere, der rykker ind på en den attraktive adresse i Strandgade, kan se frem til en lejlighed med enorm lofthøjde, og fra den indvendige altan er der udsigt over havneløbet, Skuespilhuset og Nyhavns munding.

Lejligheden træder man direkte ind i fra ejendommens elevator, og selvom det skorter på parkeringspladser i hovedstaden, bliver det ikke om ejendommen her, den nye køber kommer til at cirkulere i timevis.

Til ejendommen hører der nemlig også en underjordisk parkeringskælder.

Se Københavns dyreste lejligheder til salg her