Agger i monsterhandel: Køber nabolejlighed for svimlende beløb

Knap 200 kvadratmeter på en af hovedstadens fineste adresser ville nok stille boligsulten hos de fleste københavnere. Men er navnet på passet 'Agger', er der åbenbart behov for lidt ekstra plads. Det skriver Boliga Kendte.

Arkivfoto. Knap 200 kvadratmeter på en af hovedstadens fineste adresser ville nok stille boligsulten hos de fleste københavnere. Men er navnet på passet 'Agger', er der åbenbart behov for lidt ekstra plads. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fodboldspilleren Daniel Agger har nemlig købt Frederiksberg-lejligheden ved siden af sin egen, og på tinglysning.dk er prisen nu blevet registreret, skriver Boliga.dk

Lejligheden endte med at koste 12 mio. kr., og dermed har fodboldspilleren fået forhandlet prisen et pænt stykke ned. Boligen var oprindeligt udbudt til 13,5 mio. kr., men efter en liggetid på 148 dage var sælger åbenbart mør til en justering på prisen for at få en underskrift på købsaftalen.

Og Agger med familie kan da også tilføje en del yderligere plads efter det nye boligkøb. Lejligheden er på 275 kvadratmeter, og dermed har familien nu ekstra mange kvadratmeter i det postnummer, der gang på gang ligger helt i top over de dyreste i landet.

Hjemvendt fra England

Den "første" lejlighed købte Daniel Agger i 2014, da han vendte hjem til Danmark. Her skulle han spille i ungdomsklubben Brøndby, men sidste år indstillede han karrieren og vinkede farvel til et aktivt spillerliv på klubniveau og for landsholdet, hvor han var anfører.

Det meste af sin aktive tid på banen spillede han for Liverpool, hvor han nåede 175 kampe, og han har også 'YNWA', klubbens motto som er en forkortelse for 'You'll never walk alone', tatoveret på fire af sine fingre.

Med købet af Frederiksberg-lejligheden har fodboldspilleren ifølge Boliga Kendte også skrevet sit navn ind på toplisten over årets dyreste lejlighedskøb. Det er nemlig årets tredjedyreste handel, skriver Boliga.dk

Se de dyreste lejlighedshandler i 2017 her