Årets dyreste villa-handel slår Laudrup-salg med millioner

2017 lagde hårdt ud med en handel i den rigtig flotte million-ende.

Foto: Home Charlottenlund Fold sammen
Læs mere

Det var fodboldlegenden over dem alle, Michael Laudrup, der sammen med sin kone Siw fik sat en ende på deres boligsalg med en handel til hele 34 millioner kr.

Og så skulle vi ellers halvvejs gennem året, før en anden handel i den absolutte liebhaver-afdeling kunne vælte Laudrup-handlen af topplaceringen.

Det afslører den netop offentliggjorte tinglysning af en palæ-ejendom på Skodsborg Strandvej i Nordsjælland.

Den store Øresunds-ejendom er nemlig blevet solgt for hele 36 millioner kr.

Det skriver Boliga.dk.

- Det var et perfekt match mellem en sælger, der skal flytte til udlandet, og en køber der kommer hjem, siger ejendomsmægler Arne Skafdrup, der er indehaver af Home Charlottenlund, som har stået for handlen.

Ejendommen var oprindeligt udbudt til salg for 42 millioner kr., og dermed har sælgeren af den helt nyrenoverede ejendom altså givet et afslag for at få ejendommen solgt.

- Det kan måske tælles på to hænder, hvem en ejendom som denne er interessant for. Vi har haft flere ude og se på den - og prisen er endt der, hvor den er som følge af almindelig forhandling, siger Arne Skafdrup til Boliga.dk.

- Men jo dyrere husene er, jo større er afslagene selvfølgelig.

Lige i liebhaverhjertet

Når man betaler årets højeste sum for sit nye hus, er det ikke ligefrem vejens mindste villa, man i fremtiden kan kalde sit hjem.

Langt fra.

Huset er nemlig både forsynet med hele 11 værelser og en kulinarisk afdeling med glasgulv, der gør det lidt lettere at skrive indkøbslisten til sommerfesten og grillaftenerne.

Gennem det klare gulv er der nemlig udsigt til vinkælderen.

Ejendommen ligger på Skodsborg Strandvej lige midt i Nordsjællands liebhaverbælte på en grund direkte til Øresund, oplyser Boliga.

Både for dem, der godt kan lide at opholde sig i vandet, og for dem, der mere er til at blive på det, er der adgang til havet fra ejendommens både-badebro.

Er man mere til at underholde sig på landjorden, kan liebhaverdetaljer som tennisbanen og carporten med plads til tre biler tages i brug.

Se Danmarks dyreste villaer til salg her.