400 kvadratmeter palæ-ejendom: Her er Danmarks dyreste håndværkertilbud

Danmarks absolut dyreste håndværkertilbud lige nu kan findes lige nord for København.

Foto: Home Charlottenlund - Klampenborg Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvad tænker du, når du hører ordet håndværkertilbud?

For mange vil svaret nok findes i en hulens masse timer med hammer og tapetafdamper i hænderne.

For andre vil det nok være muligheden for at gøre et rigtig godt køb på et marked, hvor priserne til tider kan synes at være på himmelflugt.

Men det er nok de færreste, der forbinder håndværkertilbuddet med en købspris i den rigtig høje millionklasse.

Ikke desto mindre er der netop kommet en ejendom til salg i Hellerup nord for København, som indfrier langt fleste forventninger til et håndværkertilbud - men som har en pris i den tocifrede-millionafdeling.

Det gør huset til det absolut dyreste håndværkertilbud, man lige nu kan slå kløerne i; huset er nemlig udbudt til salg for hele 20.995.000 kr.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

- Et håndværkertilbud til 21 millioner kr. lyder måske heftigt, men det her hus har en kæmpe 'upside'. Det har været i de samme ejeres besiddelse i 32 år, og der er slet ikke rørt ved det. Så alle detaljerne står fuldstændig originalt, siger Arne Skafdrup, der er ejendomsmægler og indehaver af Home Charlottenlund - Klampenborg, der har huset til salg.

Foto: Home Charlottenlund - Klampenborg Fold sammen
Læs mere

En af Hellerups fine adresser

Selvom prisen her er i den ende af skalaen, som det langt fra er alle, der har mulighed for at være med på, har mægleren allerede oplevet en stor interesse for huset, som i salgsannoncen bliver kaldt: 'Måske det mest interessante køb at gøre lige nu.'

For på trods af at der også flere gange i teksten gøres opmærksom på, at herskabsvillaen på knap 400 kvadratmeter kræver en gennemgribende renovering, vurderer Arne Skafdrup, at huset i en opdateret, istandsat udgave vil kunne indbringe noget mere.

- For et par år siden solgte vi ejendommen over for til 34 millioner kr., den her vil måske kunne sælges for 28-30 millioner kr., når den står færdig. Det er et attraktivt område, hvor vi også sælger mindre huse i det prisleje - og vi har allerede fået et bud på huset nær udbudsprisen, siger Arne Skafdrup til Boliga.

Ejendommen ligger på Signesvej i københavnerforstaden Hellerup, ganske tæt på Hellerup Kirke, Strandvejen og blandt andet også i gåafstand til Tranegårdsskolen, hvor Prins Christian og Prinsesse Isabella går i skole.

Indendøre fordeler de 392 kvadratmeter sig blandt andet på en hall, to mindre værelser, en første sal med fire store værelser og to balkoner med udsigt - dertil kommer stuer i alle afskygninger - ifølge mæglerens salgsannonce er der nemlig både en pejse-, opholds- og en spisestue.

Se ejendommen her.

LÆS MERE