264 kvadratmeter: Her er årets dyreste lejlighedshandel

Her er årets dyreste lejlighedshandel Fold sammen
Læs mere

Der har helt sikkert ikke været mange revnede badeværelsesfliser, fastmalede forsatsvinduer eller dysfunktionelle hårde hvidevarer at skæve en ekstra overvejende gang til under fremvisningen af denne Københavner-lejlighed.

Ejendommen er nemlig splinternybygget og ligger i Nordhavn, hvor helt store prestige-byggerier de seneste år har trukket liebhaverisøgende boligkøbere med velvoksne bankkonti til.

Og denne er ingen undtagelse.

Det netop tinglyste salg af 15. sals-lejligheden afslører nemlig, at køberen har givet hele 20.330.049 kr. for sin nye bopæl, der er 264 kvadratmeter stor og ligger med udsigt til områdets havnebassiner.

Og til en pris i det leje er det ikke bare de fleste lejlighedskøbere, der er sat ud af spil. Hidtil er der nemlig ikke solgt en lejlighed i år, der ifølge Boliga.dks oplysninger når op over det beløb.

Dermed kan top-lejligheden på Helsinkigade kalde sig årets dyreste lejligheds-handel. Det oplyser Boliga.dk.

Konkurrence oppefra

Selvom handler i den størrelsesorden end ikke er hverdagskost på det efterhånden godt antændte københavnske boligmarked, er pladsen helt i top ikke helt uden konkurrence.

Der er nemlig en anden lejlighed til salg for øjeblikket, der, også selvom der skulle ryge et par millioner kr. i forhandlingsrabat, vil kunne vippe Helsinkigade-lejligheden af sin eksklusive placering.

På den meget nærtliggende adresse Fortkaj 30 - mere eller mindre over for - ligger Danmarks dyreste udbudte ejerlejlighed nemlig med et prisskilt på lige knap 32 millioner kr., skriver Boliga.dk.

Og slår man til her, får man i 13. og 14.-sals højde små 400 kvadratmeter fordelt på otte værelser at brede sig på direkte ud til et af Nordhavns bassiner.

Se Danmarks dyreste ejerlejligheder her