1,1 eller 65 millioner. Så meget koster det at købe det dyreste hus i din by

Vil du være ejer af dit områdes dyreste hus, er der kæmpe stor forskel på, hvor meget du må betale.

Foto: Claus Bech.
Læs mere
Fold sammen

Drømmer du om at købe det dyreste hus?

Men har du ikke lige råd til Danmarks, Jylland, Sjællands eller måske bare Fyns dyreste?

Frygt ej.

Skærer du 63,9 millioner kr. af prisen på landets pt dyreste villa, kan du stadig smykke dig med titlen som køberen af det dyreste hus ... i Bylderup-Bov.

Det sønderjyske område er således det postdistrikt i Danmark, hvor du billigst kan komme til at eje det dyreste hus udbudt til salg netop nu.

Her skal du nemlig bare betale 1.095.000 kr. for en rød murstens-villa på 130 kvadratmeter for at få titlen.*

Det skriver boligsiden Boliga.

Også i flere af Danmarks andre småbyer kan du for øjeblikket blive ejer af det dyreste hus for beløb, som de fleste kan være med på.

I Agerskov i Sønderjylland og Bælum og Jerup i Nordjylland kan du således også blive ejer af området dyreste hus uden at betale mere end to millioner kr.

Ikke kun Nordsjælland på toppen

Vil du derimod købe Danmarks dyreste dyre hus, skal du - nok ikke så overraskende - vende blikket mod kyststrækningen lige nord for København.

Her indtager en 593 kvadratmeter stor Øresundsvilla på Vedbæk Strandvej pladsen som Danmarks pt dyreste villa.

Vil du flytte ind på denne adresse, skal du have den helt store tegnebog frem. Villaen er nemlig udbudt til 65 millioner kr.

Helt enevældigt på toppen ligger whiskeybæltet dog ikke.

Det postdistrikt, der lige nu har landets næstdyreste hus, ligger nemlig i Svendborg langt fra de eksklusive 29-postnumre i Nordsjælland. Her er en tidligere søfartsskole udbudt til 52,5 millioner kr., skriver Boliga.

På en tredje og fjerde plads findes atter de gamle Nordsjællands-kendinge; Klampenborg og Hellerup stærkt forfulgt af Aarhus-forstaden Egå og dernæst Holte, Silkeborg, Skodsborg, Charlottelund og Vejle Øst.

I alle disse postdistrikter skal du også have et boligbudget på over 30 millioner kr. for at kunne købe et af husene til udbudsprisen.

Her kan du se, hvad den dyreste villa i din by koster

* Statistikken er baseret på de udbudte villaer og rækkehuse d. 10. oktober 2016. Boliga har kun medtaget postnumre, hvor der var minimum 20 udbudte villa/rækkehuse på den pågældende dato.