Wammen: Vi skal vise solidaritet med det franske folk

Forsvarsminister Nicolai Wammen deltager ved en demonstration lørdag i Kolding mod terrorisme. Med sin deltagelse ønsker han at vise »solidaritet med det franske folk«.

Forsvarsminister Nicolai Wammen (S) har meldt sin deltagelse ved en demonstration mod terrorisme, der lørdag finder sted i Kolding.

Det er folketingskandidat Christian Rabjerg Madsen (S), der står bag demonstrationen sammen med Fuad Farah Hussein, herboende somalier og demokratiforkæmper.

»Vi må aldrig lade os skræmme, når onde kræfter vil sprede frygt. Vi skal fortsætte vores frie liv og sammen stå vagt om vores demokrati og frie debat. Derfor er det også vigtigt at bakke op om demonstrationen og vise vores solidaritet med det franske folk i denne svære tid,« siger forsvarsminister Nicolai Wammen i en pressemeddelelse med henvisning til terrorangrebet mod det franske satiremagasin Charlie Hebdo.

Udover forsvarsministeren deltager flere politikere, medie- og organisationsfolk.

Arrangørerne glæder sig over, at forsvarsministeren deltager ved arrangementet.

»Jeg er glad for, at regeringen bliver repræsenteret ved forsvarsminister Nicolai Wammen. Det sender et meget stærkt signal om, at vi står sammen på tværs af partier, religion og kultur i mod terrorisme og for vores demokrati, ytringsfrihed og den frie presse. Terroristerne har talt med vold, nu svarer vi igen med sammenhold,« siger Christian Rabjerg Madsen.

Demonstrationen finder sted lørdag klokken 12 på Akseltorv i Kolding.