VK vil have Christmas med i valgforbund

VK tilbyder Pia Christmas-Møller plads i det borgerlige valgforbund. Det handler ikke om politik, men bare om udvalgsposter, siger Venstres gruppeformand.

Venstres gruppeformand, Hans Chr. Scmidt, håber på at indlemme den konservative løsgænger Pia Christmas-Møller i det borgerlige valgforbund på et møde i næste uge.

- Jeg har bare taget kontakt til hende og sagt, at jeg gerne vil have et møde, og som jeg forstår det, vil vi have mulighed for det i næste uge. Jeg har bare sagt, at jeg er selvfølgelig interesseret i, at hun er en del af vores valgforbund, siger Hans Chr. Schmidt.

Pia Christmas-Møller har allerede indgået en aftale med det borgerlige valgforbund, der dækker hende af ved afstemninger i folketingssalen. Hans Chr. Schmidt afviser, at han arbejder på at binde Pia Chr. Møller til den borgerlige blok i afstemninger.

- Det er jo ikke det, jeg laver, når jeg laver valgforbund, og hun har jo selv sagt, at hun støtter en borgerlig regering. Det bestemmer hun jo selv. Det her er et praktisk samarbejde, hvor vi fordeler pladser mellem hinanden, siger han.

/ritzau/