Villy Søvndal går i flæsket på Hizb-ut-Tahrir

Hizb-ut-Tahrir har intet at gøre i Danmark siger SF’s formand Villy Søvndal, der kalder foreningens drømme om Kalifat og sharia-lovgivning i Danmark for fladpandet.

Villy Søvndal lægger ikke fingre imellem på sin blog på SF’s hjemmeside, hvor han angriber Hizb-ut-Tahrir. Fold sammen
Læs mere
Foto: Keld Navntoft / Scanpix

Villy Søvndal lægger ikke fingre imellem på sin blog på SF’s hjemmeside, hvor han i et hidtil uset angreb på Hizb-ut-Tahrir, beder foreningen om at ”søge andre græsgange”.

»Hizb-ut-Tahrir er ikke alene galt afmarcheret – de er simpelthen gået forkert. Hvis de er så fladpandede at de virkelig ønsker Kalifatet og Sharia indført, så er de simpelthen kommet til det forkerte land. De har intet at gøre i Danmark og de vil ikke opnå det de stræber efter.«

SF’s formand kalder foreningen og dens sympatisører for ”tosser” og siger ligefrem, at han er træt af deres ”groteske demonstrationer” og ”vanvittige synspunkter”.

»Derfor er min melding til Hizb-ut-Tahrir og deres tilhængere – herunder åbenbart talsmanden for Islamisk Trossamfund, som gladelig har marcheret ved en demonstration arrangeret af Hizb-ut-Tahrir: Find andre græsgange. Jeres forehavende har intet perspektiv og ingen fremtid i Danmark. Og til de helt almindelige danskere, som med rette er trætte af Hizb-ut-Tahrirs groteske synspunkter og vanvittige demonstrationer: Sådan er vi mange der har det. Jeg er også træt af dem!«