Venstres utraditionelle jobannonce bar ikke frugt

Partiet leder stadig efter en borgmesterkandidat i Skanderborg, da et opsigtsvækkende jobopslag ikke skaffede kvalificerede ansøgere.

Læs mere
Fold sammen

Fire.

Så mange personer har søgt stillingen som Venstres næste borgmesterkandidat i den jyske by Skanderborg.

Og piller man de »kuriøse« ansøgninger« ud, er den næste borgmesterkandidat ikke i bunken af ansøgninger, som Venstre har modtaget.

Det siger Jens Erik Sørensen, formand for Venstre i Skanderborg, onsdag, hvor der var deadline for at søge jobbet, som tidligere på måneden fik stor opmærksomhed i medierne.

»Nej (en potentiel borgmesterkandidat, red.), er der ikke blandt de ansøgninger, vi har nu,« siger formanden og forklarer, at to af ansøgningerne var fra personer, som skulle søge, så de ikke mistede deres dagpenge.

I begyndelsen af januar tog Venstre i Skanderborg en noget utraditionel metode i brug, da partiet i dets søgen efter en borgmesterkandidat slog en jobannonce op i de lokale medier.

Og selvom jobannoncen ikke gav pote, mener Jan Erik Sørensen stadig, at den var relevant at bringe. Det skyldes, at jobannoncen primært var rettet mod medlemmer af Venstre i Skanderborg kommune.

»Det har aldrig været tænkt som et almindeligt jobopslag. Det var et jobopslag, som henvendte sig til Venstres medlemmer i Skanderborg Kommune. Det var også derfor, at vi kun brugte lokale medier i forbindelse med opslaget. Alligevel fik det en kæmpe opmærksomhed. Og det var nok fordi selve annonceteksten og jobopslaget ikke var set før.«

Nu fortsætter jagten på en borgmesterkandidat i stedet via de mere traditionelle metoder.

»Vi holder et bestyrelsesmøde i kommuneorganisationen i næste uge. Der drøfter vi næste skridt og skal have en snak med de sædvanlige kanaler, det vil sige tale med dem, der er politisk aktive i Venstre i Skanderborg for at se, om vi ikke kan finde nogen kvalificerede borgmesterkandidater.«

Her kan du det jobopslag, som Venstre indrykkede i lokale medier.

Fold sammen
Læs mere